İyi oldu bu sonuçlar.
Akp nin kadrolu elemanı Kk olmayınca daha çok seçim kaybedecek Arap ırkçıları bu ülkede.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İyi oldu bu sonuçlar.
Akp nin kadrolu elemanı Kk olmayınca daha çok seçim kaybedecek Arap ırkçıları bu ülkede.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erkekte iki tane kafa vardır.. :ok:
Ben Turgut un yerinde olsam tamam daha fazla sandık açmayın derdim. 25 puan olmuş fark :)
Yalan dolanla da bir yere kadar bu işler
Robin Brooks
@robin_j_brooks
Folgen
Markets won't like the election result in Turkey. They were hoping for an end to election-related stimulus and a return to orthodoxy. This result sends the opposite signal. Markets will see this as keeping Turkey in perpetual election mode. More pump-priming. More devaluation...!!!:kahkah::drunk:
Hayaller Belçika.!!
Gerçekler Bangladeş.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Hatay CHP Lütfü Savaş öne geçti. Bunlar hep erken seçim emaresi..:oleyo:
https://pbs.twimg.com/media/FHTPiyGX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Mansur başkanın havai fişek gösterisini izliyorum pencereden
RTE gibi sürekli anket yaptırıp halkın nabzını tutan kurt politikacının
bu sonucu tahmin edemediğini düşünmüyorum
Bana göre yenilgiyi gördü sonucu değiştiremeyeceğini anladı ve düşük profilli adaylarla yola çıktı ..kimbilir belkide daha potansiyelli adayların yıpranmalarını istemedi .veya potansiyelli adaylar kendilerini riske atıp göreve talip olmak istmediler ..herkes bilir ki kötü ekonomiye rağmen hiçbir seçim kazanılmaz
Hele geçim sıkıntısı bizdeki gibi zirve yaptıysa
Hesap ve hedef …Önlerindeki 4 yılı ekonomiyi sürdürülebilir düzeye getirip seçim öncesi dağıtılması gereken ulufeleri gerekli kesimlere dağıtıp genel seçimleri kurtarmak olabilir
Emekliye istediği verilseydi dahi belki sonuç değişmeyecekti ..sıkıntıda olan kesim sadece emekliler değil
Mardin de ilçelerin yarısını ak parti kazanmış.....
Hatay da kırsaldan Lütfünün oy alıcağı söyleniyordu bu oylar giriliyor
Meral apla
meral apla
Nereyesundur
Borsanın yükselişi vaya düşüşü Erdoğanın hangi tonda konuşma yapacağı renge göre belirleyecek....Errdoğan ılıman olursa düşüş olsa dahi gün içinde toparlanma hatta artı olur....yarın eksi kalsa bile salı artı olur...tek çekinge Erdoğan bu durumu nasıl bir konuşmayla absorbe edecek ona bakacaz....spekler kaç gündür poz almışlar para koymuşlar....endeksi bırakacaklarını sanmıyorum....ama yarın malda olanları korkutacakları kesin.....neyse palayla senkronize olan her türlü kazanır.....
---dediğiniz doğru olsaydı son haftalarda devletin her kurumunu ve kendisini öne sürmezdi...kendi eliyle bir kuvvetli rakip yarattı....bence kendisine verilen rolü oynuyor...ne demişti dolmabahçe buluşması yapan rahmetli genel kurmay başkanı ''herkes rolünü oynuyor'' ...nasıl geldiysen öyle gidersin....
Deva ve gelecek nerde ya?
Girmedi mi bunlar
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
34d
Ahmet Hakan:
"Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor."
:kahkah::kahkah::kahkah:
Şuan en çokta şu asgari ücretli ve emekliler hakkında konuşurken ağzında baklava var gibi konuşan Vedat Işıkhan ın balkon konuşması yapmasını isterdim..
Vatandaş derken ?
Kendini kastediyor sadece..
Oyu veren de Erdoğan a veriyor , vermeyen de Erdoğan a vermiyor...
Ankara da ben Akp adayı olsam, ağzımı bile açmaz, Erdoğan üzerinden bundan daha fazla oy alırdım...Adam antipatik tarzı ve mal mülkü ile negatif katalizör oldu..
CHP yi tebrik ederim,..Demsiz günlerde, 6 ok tan Mustafa Kemal'den şaşmadan başarıların sürmesini devamını
yalayan her türlü yalamaya devam ediyor :))
yaw murat kuruma oy verenler... aslında kime verdi.
kurum bildiğin çocuk gibi.. soru soruyon bön bön bakıyor..istabulun ilçelerini bile bilmiyor.
kim oy verir.
zaten akpli bütün beledileyeler böyle.. yaslamışlar arkalarını reyize.. nede olsa oy oradan geliyor.
neden çalışsınlar neden hizmet etsinlerki durum böyle olunca..
belediyenin başına gelen yemeye geliyor.. kendisinin bir vasfı yokki.
sistemin kendisi yanlış zaten.
Şu seçim sonucuna göre
Ben reis in yerinde olsam, vatandaşa tek çift lafım olurdu.
Yemedik yedirdik içmedik içirdik, gece gündüz çalıştık, be namkörler bu bana yapılırmı yüzünüze gözünüze dursun deyip zam üstüne zam bi daha zam yapar yetmedi emeklinin maaşını biraz daha keserdim.