Bıyıklarını bilmiyorum da o gün 7.500 gayme aldığına göre şimdi 10 bin gayme alıyordur, kök maaşı 9 bin gayme filansa temmuz ayında 11.250 gayme alınca, gözü de g.tüde faltaşı gibi açılacak.:yahoo:
Printable View
Gözünun degil zihninin acilmasi lazim.
Yoksa 1954'ten beri görüyor cin gibi.
Kimin kimi nasil soydugunu biliyor.
Mitolojide anlatilan yecuc mecuc takimi bunlar.
Bu devirdeki adlari Milliyetci Muhafazakar.
Son 22 senedir iktidar degil mi bunlar.
Her donemde cogunluk milliyetci muhafazakar degil mi.
Peki bunlar secildiklerinde, mecliste namusu uzerine yemin etmiyor mu ?
Ya yemin de hata var ya bunlarda.
Soygun 22 senedir suruyor, bu hala bekliyor, belki bir seyler degisir diye.
Boyle bir kafada beyin olabilir mi ?
Hayir hesenat diye topladigi bagislarla aldigi cadiri depremde beli kirilmis yurttasa parayla satmadimi.
Hacca gitmek icin 6.500 dolar odemeyim, 20-25 bin lirayla hallederim diyen yurttasi, oralarda ihbar edip, toplama merkezlerinde toplatip, hac'cini bozmadi mi bunlar.
Hangi din hangi iman..
Lafi degistirme, Islam'a laf atmiyorum.
En bilinen taktiginizdir, once soyleneni degistir, sonra ataist muamelesi cek.
Sana Islam'i turkce ingilizce anlatir, aklini alirim.
Sen ve senin gibiler benim yuce dinimi agzina bile alamaz.
Senin gibi az gelismis heterozigot'lar hele hic alamaz.
Bunlardan biri, gecenlerde bana Yahudi dolu dediydi.
Bu sadece islam'dan atacak, otorite ya.
Kodugumun dingili.
senin aklın başında mı Yecüc ve Mecüc hangi kitapta geçiyor...mitoloji demen hangi anlama geliyor....kimi kast ettin islam değilse....ben mi yanlış anladım....senden özür dileyecem....
Islam diye anlamadigin dilde okudun durdun.
Hic de anlamadin, gozlerin kor olmasi yaninda kulaklarin da sagir.
Yurttan yukselen caresizlerin, issizlerin, emeklilerin, ogrencilerin ah'ini da duymadin.
Yecuc mecuc evet Kur'an'da gecer, baska isimlerle Eski Ahit'te de gecer.
Aynen sizi tanimlar, kiyamet gununun habercileridir.
Bu cografya'ya kiyameti getirdiniz, hala utanmadan dini savunur havalara girip racon kesiyorsunuz.
Utanmaniz yoktur bilirim.
Ama bunun yaninda en asagilik alcaklarsiniz.
Yoksa koca bir ulus bu kadar caresiz duruma dusmezdi.
bak ben beş dil bilen biri olarak arapçayı ana dil düzeyinde anlarım......bunun yanında ilk hristiyanların yani Hz. isa nın dili olan aramice yi bile bilen biriyim.. o alanda araştırmalar yapmış....eski ahitin tamamını üç defa okuyup o alanda otorote olan kişilerle konuşmalarım olmuştur.......bunun yanında Kuranı kesinlikle Türkçe okuyan ve meal karşılaştırmaları yapan biriyim...aynı zamanda Kuran nın herkesin ana dilinde okuması gerektiğini de savunurum...Kuran nın her MÜSLÜMAN nım diyen bireylrin bireyin okuyup anlamasını ve sorgulamasını savunurum.... .kısaca uzaktan bilmediğin kişilere keskin ve sinkaflı kelimeler kullanmamanı tavsiye ederim.....
Bak tartismaya basladigin paragraf bu.
Ben sinkaf kullanmam, kullanmadim.
Ama sahsen ben senin bu donanimina inanmiyorum.
Yoksa cok cesitli defalarda cok seviyesiz yazimlarini okudum, takip ettim.
Bu kadar donanimi olan biri bu kadar bos olmaz.
Boyle biri dayagi yiyince, bak bunlari yazdiriyorsun diye yonetime bok atmaz.
Hadi isine.
Neyse konu kapanmıştır....
Yeşil soğan bir şeyleri fiyatlıyor da neyi fiyatlamaya başlamış bilen bizi yeşillendirsin...
CHP nin Ekonomi toplantısında biz Emekleyenleri si...atmişlar , Asıl mesele kredi faizlerinin ve kredi kartlarının yüksekliği konusunun altı çizilmiş....:oleyo:
CHP iktidar olursa galiba ilk Si...kesim bizim gibi Borsacılar a.q....:vk:
Dipnot :FOx un haber bültenine göre yazdım...
CHP gelirse en ciddi degisim SPK'nin durust calismasini saglamak yonunde olur.
Borsacilara bir sey olmaz bence.
Belki bu araci kurumlarin makinalarini durdururlar. Belki aciga satisi yasaklarlar, ancak bunlari ciddi bir uzman heyetin raporlari uzerine yaparlar.
Her atacaklari adim, kucuk yatirimci lehine olur.
Inancimiz bu.
Mesela bedelsiz onayi bekleyen yuzlerce hisse var.
Usta'nin siir'inde yazdigi gibi, yatarim yatarim gun belli degil.
En azindan bu onaylar icin belli bir tarih olmali, 3 ay icinde gibi.
Kimi 1.5 ay'da kimi 5.5 ay'da.
Bekle bekle dur.
Yüksekova Komando Birliğinde Uzman Çavuştum.
Hırsızlığa müdahale ettim,
Kovuldum...
Beni kovan subay sonradan Tayyip Erdoğan'ın baş yaveri oldu. Ben şu anda işsizim...
https://x.com/avalidvrman/status/180...254404340?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
Bugün bbht de bir ya aracı kurum yetkilisi yada işte o tipte biri, şuan dolar almak için bir sebep göremiyorum ded, ama dolar her gün milim milim yukarı gidiyor, insanlartın gözüne batmıyor, insanları kur ataklarına alıştırdılar, günlük bu yükselişleri yükselişten saymıyor kimse. Neyse geçte olsa bistten nerdeyse tamamen çıktım. Dolar ile nasdaq tayım. Azda orda düdüklenelim.
Devlet sırsız olur mu?
Hükümet sırsız olursa otomatik olarak evet olur.
20 haziranda yapılacak akaryakıt zammı ilk 6 aylık enflasyona etki edeceği için 25 haziranda yapıldı, böylece çalışana yapılacak enflasyon zammı 6 ay ertelenmiş oldu. Bunun adı sırsızlık değilse nedir?
Bugün bu ülkede kur atakları olmuyorsa mekkede ölen hacıların yüzü suyu hürmetinedir.
Emekliye zam dönemi geldi, sosyal medya sus, pus yine. Hele bir zam dönemi geçsin, temmuzun sonunda başlar OÇ ler, emekliye zam yağmuru haberlerine.
artık bankamatiklerde 10-20 tela yatıramıosunda çekemiosunda neden slotlara 200 luk depecekler
yaw artık en akçomarı bile yeni banknot para basılması gerektiğinin farkında değil mi?
olay algı işini geçeli çok oldu herkes işinin görülmesini istiyor bankamatiklerde para kalmıyordu bulunan çözüme gel.
hem de kuru kuru
tükürükte olmasın
https://x.com/DolarHammali/status/18...057448662?s=08
bahçeli dayım olmaz öyle şey dio ama hayırlısı bakalım reyiz ne dicek
İbinatör > 33,00
Faşist metepostayıda bu topike çağırda bize biraz malzeme çıksın,adam kürt düşmanı zaten,kendisi hangi soydan bilmiyorum,ben sapına kadar çepniyim,bizim ile 1298 yılından beri düşman ayağı basmamıştır kurtuluş savaşında ilk önde savaşmış bir iliz,zaten topiği kapandığında oda kapandı bir müddet,şimdi altın topiğinde takılıyor 8 ay diyende,sanırım takıldığın diğer topiklerde umduğunu bulamadınki buraya takılmaya başladın,ha bide oğlan vardı ona ne oldu takamı kaptırdınız ?telekulakçı meralda saf değiştirme peşinde,bakalım sizin ümit ne zaman çark edecek bekliyoruz,bizdeki özgürde borçlar dağ gibi ödemesi çok zor olduğundan ortam bulmaya çalışıyor,kolay değil 500 senelik borç taktı tak,atamızın osmanlının 100 senelik borcunu ödediği yerde bunun altından çıkmak çok zor,ama umutlar hiç bitmez,çünkü biz TÜRK mlletiyiz,doğru adamı bulduğunda hızlan bu kabustan kurtuluruz tabiki sağ,faşist,dinci partilerlen değil,hiçbir zamanda umudumu kaybetmedim,gelecek bizden yana.
Eczacı 49 yaşında Reyisin bir ayağı çukurda, Bohçacı ise mumyalanalı çok oldu.
Asrın salaklığı olur Reisin hükümetine dahil olmak, ancak Özgür Özel ajansa olur.
Özgürün ayağına 4-5 sefer, ya başbakanlık ya da cumbabalık fırsatı gelir.