9 10 bin lotla bu spek kitleniyorsa ve intikam icin dusuruyorsa ben onun guclu bir spek oldugunu dusunmuyorum. Baska bir derdi vardir bence. YTD.
Printable View
9 10 bin lotla bu spek kitleniyorsa ve intikam icin dusuruyorsa ben onun guclu bir spek oldugunu dusunmuyorum. Baska bir derdi vardir bence. YTD.
19.16 kapattı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Çok mantıklı ve isabetli bir karar bence
Para tekniği çizer mı?
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın şunu bekliyorum şu bu değil çiz ben de göreyim ben teknik analizin T' sindeyim kendim öğrendim yardımsız bugüne kadar yanılmadim twitter da grafik atarken hiçbir grafiğim kişilere zarar getirmedi ama banvt te yanilmak isterdim
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...129#post968129
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
Bundan sonrasi icin de ongorunuzu alabilirmiyiz.
Kimse yok mu ya
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattıklarımın yarısını öğleden önce yerine koydum
Malınıza sahip çıkın derim 19 ü gördükten sonra 18.40 a düştü ama mal satmadılar pasife yüklü satış yazarak düşürdüler
Sen tekrar girdin mi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir kısmını aldım.
Endeks toparlar mı sence
Çok zor. Bi süre hep aşagı gidecek artı açtığı günler Çok temkinli olmak gerekir
Sorması ayıp halen niye düşüyor
Bi zıplama bekliyorum.
17.22 en düşük kapanış 17.90
Sert tepki verdi dünkü kapanışa göre
Ses yokmu
Şöyle bir baktık:
https://invst.ly/5981f
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
banvtin eski patronları işçilere 2 ile 3bürüt maaş arası ikramiye bugün itibariyle yatırdı sebebini bilen varmı kardeşimin eşi çalışmakta kolpa haber değildir. bilgisi olan cvplarsa sevinirim.
Adamlar kaç kademe görebiliyorlar kademede görünmemesine rağmen 19.32'ye 921 lot alış yazdım onu vermediler 19.33'e kadar verdiler kapanış 19.79
19.33 e verdiler deyince bana vermediler ben 19.32 ye yazmıştım 19.33 ten döndü
Kardeş yanlış yazıyosun 19 değil 17 olacak:) keşke 19 küsür olsak
Doğru söylüyorsun 17 küsür olacak gözlerimiz 17 lere pek alışık değildi inş yarın 19 küsürleri görür
İnşallah kardeşim yaa, şu endeks mahvetti bizi de
Borsa duserken en onden. Yukselirken geriden. Dusmedigune sukrediyoruz artik. Seni de boyle kabul ettik. Toplamaya devam. YTD
Herhalde bi ikimiz inatla topluyoruz.spekte demek ki bize inat düşürüp duruyor. Sonuçta ben toplam 4 hissedeyim ve en düşük banvitteyim. Yani benim için sorun değil. Açıkçası 15 diye diye orayada getirebilirler diye az az alıyorum. Ama ben bu düşüşleri çıkışlarıninda sert olacağını düşünüyorum. Hedefim 30 lar süre olarakta 3 ay. Ytd
Aynen düşerken THY ye uydu, çıkarken hiç uymaz....
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Canım benim ne yaparsan yap biz artık 30 dan önce ayrilamayiz saplantı oldun bende. Düşürdükçe daha çok baglaniyiyorum sana.ytd
Aynen sanırım bu biz Türklerin hamurunda var. Bu yüzden kaybediyoruz zaten. Ama ben bunun farkına vardığım için portföyü 4 e böldüm ve 3 hissede sabitledim kendime bu üç hissede hedef koydum. Hedefe ulaşınca satıp yine aynı stratejide ilerleyecegim. Banvitte bunlardan biri hedefimi daha önce yazmıştım. Diğer 2 hissem yorumlar yaptığım hisseler. 4. Hisse ne diye sorarsanız işte bu sabırsızlığı yenmenin püf noktası o hisse günlük değişiyor. Yani bir nevi kendimi tatmin ediyorum. Size de bunu öneririm. Ha şuan banvitte de durabilirsiniz tabi. Ama görüyorsunuz çok ama çok sabır zorluyor. İnşallah dayanabilirsiniz. Beklenti değil de hissenin hareketlerine ve tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim spegin inanılmaz bir biktırıp dökme çabası var yani mal yedirme peşinde değil bu da bize hissenin yolunun açık olduğunu gösteriyor. Belki biz satmadıkca daha da düşürecek. Benim burdaki avantajım günlük kullandığım parayla düştükce almak olacak. Şimdi zaten bunu yapıyorum. Biraz daha dayanirsak sonunda iyi kazanacağımıza da eminim. Ytd
https://i.hizliresim.com/7ybrJm.jpg
Alçalan takoz içerisindeyiz, yukarıya kırmamız ve akabinde 19.84 kabaca 20 üstüne giden yükselen kanal çizgisini aşmamız lazım. Sindirme halen bitmemiş , en basitinden macd 0 çizgisinde cımbız yapacak mı bakmak lazım. Düşerken hacim zayıf gerçekten de. 69 luk ortalamaya kadar indirip gap doldurmayı da deneyebilirler. Bilanço güzel ama teknik anlamda yukarıya dönüş sinyallerini henüz yakmadı bana göre. Ufak ufak alıyorum kendi çapımda , ola ki aşağıya giderse de üzülmeyeceğim miktarla..
bu hisse 30 lu fiyat bekleyenleri anlamış değilim, bu kağıtın buraya kadar getirilmesi bi operasyon, daha ötesi riskli, zararsız çıkmaya bakmak lazım..
Kanatlı Etin Japonya’ya İhracatının Önü Açıldı
30 Eylül 2017 76
Ekonomi Bakanı Zeybekci, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızla yakın iş birliği içinde ve Bakanlığımız girişimleri neticesinde dün itibarıyla kanatlı etinin Japonya’ya ihracatı mümkün hale geldi.†dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Japonya’ya yapılan kanatlı eti ihracatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye’nin önceki senelerde muhtelif hayvan hastalıkları nedeniyle Japonya’ya kanatlı eti ihraç edemediğini anımsatan Zeybekci, bu ülkenin kanatlı eti ve ürünlerinde 3 milyar doları aşan ithalatıyla en önemli pazar konumunda bulunduğunu kaydetti.
Japonya’nın Türkiye’den söz konusu ürünlerin ihracatını gerçekleştirmesi için 2014 yılında Ekonomi Bakanlığının koordinatörlüğünde girişimlerin başlatıldığını anlatan Zeybekci, bu doğrultuda 2015’ten bu yana Japon tarafıyla teknik müzakerelerin yürütüldüğünü, ayrıca konunun Bakanlığınca, Japonya ile Ekonomik Ortaklık Anlaşmaları Müzakereleri gündemine defaatle taşındığını bildirdi.
Eş zamanlı olarak Japonya’da teknik ticaret heyet organizasyonları düzenlendiğini ve bu kapsamda Japonya’nın kanatlı eti ithalatının tamamına yakınını gerçekleştiren firmalardan müteşekkil “Japonya Et Ürünleri Ticari Birliği†ile eşgüdümlü faaliyetlerde bulunulduğunu da belirten Zeybekci, “Bu çerçevede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızla yakın iş birliği içinde ve Bakanlığımız girişimleri neticesinde dün itibarıyla kanatlı etinin Japonya’ya ihracatı mümkün hale geldi. Sonuç olarak ülkemizden Japonya’ya yönelik kanatlı eti ihracatının önündeki engeller tamamen kaldırıldı.†ifadelerini kullandı.
“Türkiye İçin Bir Referans Teşkil Ediyorâ€
Bakan Zeybekci, bir ada olması sebebiyle gıda güvenliği ve hijyen uygulamaları konusunda dünyanın en hassas ülkelerinden biri olan Japonya’nın Türkiye menşeli kanatlı eti ithalatı yasağını kaldırmış olmasının ülke için önemli bir referans teşkil ettiğini vurguladı.
Bakan Zeybekci, “Bu bağlamda Japonya pazarında yer edinilebilmesine yönelik çalışmalar son sürat yürütülüyor. Öte yandan Japonya pazarına giriş çalışmaları diğer Uzakdoğu ülkelerini de kapsayacak şekilde genişletilerek pazar çeşitliliğinin sağlanmasını ve başta kanatlı eti olmak üzere hayvansal ürünlerimizin söz konusu coğrafyadaki pazar payının artırılmasını amaçlıyoruz.†değerlendirmelerinde bulundu.
AA