AK Parti Diyarbakır mv. Galip Ensarioğlu (Narin hk.):
"Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır."
Şu parti ismini duyunca insanin kusası geliyor
Printable View
AK Parti Diyarbakır mv. Galip Ensarioğlu (Narin hk.):
"Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır."
Şu parti ismini duyunca insanin kusası geliyor
naçizade çok önemli bir safhada haftaya başlayacağımız için,
bende öngörümü 3 başlıkta toplayayım vesile ile,..
pzt içun
1.pzt desteklerin günlük bazda test edilmesi ve aşağı kırılması,
2.destekler kırılırsa şayet şimdi gideceğimz 11494.xx ''overlap la'' en geç 11 ekime gideceğimiz,
yani kırılan desteklerin süre sonra tekrar 11494.xx e doğru yukarı geçilmesi
3.pzt desteklerin ikinci kez çalışarak 11494.xx seviyesinde fed/fomc sonucunu beklemek,
sonrası ona göre,..
1. ve 2. her durumda büyük el operasyonu,..
3.ky bakış açısı,..
benim düşüncemde öncelik 1 ve 2,
umarım 3.olur uğraşmayız
ara işarette bu dönemde fed/fomc nedeniyle en likit enstrumanlar olan, BTC öncülüğünde coinlere önem veriyorum, (-) ler, eksiyiz, (+) lar, artıyız tarzında,..
Yazdıkların tutarlı ve geçerli ama işlemez!
Parası elinde olanın ve piyasaya hakim olanın grafiklere göre hareket ettiğine inanmak imkansız..
Teknik analizcilerin çoğunluğu şurdan döndü,dipti falan ..olmadı kırdı geçti..2.dip ..olmadı aşağıda 3.dip..avuntu..
Bunlar geçmişin değerlendirmeleri ve yorumları..
Yarın belirsiz..
YAni tüm güzel emeğinin yarın sabah açılışta anlamı olmayacak,inan...
Tabi ki, bakıyorum.. Teknik,temel ve haberlere..
Şu an olumsuz bir cenderedeyiz,kağıtlarda vahim düşüşler var..
Bunu yorumlamak kolay, tek geçerli 2 etken var faizler ve RT'nin bizzat kendisi..
Sabah, japonu ayrı açar, dj farklı telden çalar, bizde mehmet şimşek'in tweetine bakarız, not artışı hikayesine..
Ama görünüm pozitifti, kaybettik, pala buna da bi değer biçer,kaçırmaz!
Neyse sabah ola hayrola..:) az laf çok iş yapalım
alkim,..
piyasayı yapan grafiğe niye baksın,..adam nereden döneceğini nereden satacağını, alacağını zaten biliyor, üç beş kuruma basmış gününü gün ediyor, (bizi yanıltmak için bakıyordur ama hadi pas geçeyim)
grafiğe biz bakacağız ya adam ne yapıyor diye, diğer türlü ben ne bileyim adamın ne yaptığını,...
bakmıyorsak şayet parmaklarımız var, üfleyip duralım, üffff, üfff diye,..
diğer türlü grafiksiz hadi kaybetmeye bakalım bakalım kaybedecekmiyiz, olasılık %50,...
grafik %51 o da iyi analizcide neyi tartışıyoruz ya,
benimi tartışıyorsun,..grafiğimi,..
söz açılmışken forum da bir grafik one göre,...grafiği nasıl görüyorsun, bakış açın önemli, grafik var grafik var,
eminim hayatta inişi çıkışında yoktur,..bu nedenle geçmişe de bakmazsın,..
yukarıda yazmışsın olumsuz zaman kolay falan, bak en olumsuz zamnda 9L diyen adamım,...9 haftanın yükünü taşımaya girmişim, kolay mı şimdi bunu demek, hepsi kayıtlarda var, rüzgarın tersineyim hadi buyur, niye gireyim okkanın altına böyle bir koncoktürde, ama geçmişte ne dediysem şimdi demek durumundayım, objektiflik gereği, ben zaman başlamadan yazıyorum zaten bir sonraki zamanı,..
geçmişte 24L dedim(01.01.2024 başlangıç), sonra 8S dedim, şimdi 9L deyim, bu gün yazdım bir sonraki 7S,..gördüğüm neyse o,..hepsi teknik analiz bunun, safi,...
PAPAZ HER GÜN PİLAV YEMEZ...:)
Son 2 not artışında piyasa artı gaple açtı..sonra düştü...Bu alışkanlık olduysa değişme vakti gelmiştir(kilidin anahtarı bulunduysa kilit değişir)
Bence, artı gaple açarsak bu sefer düşmez...GOGOOGOG olur..Çuvalı doldurup yukarı çıkar...
ya da artı açmaz belki .. kimbilir...
Tekniğin ne kadar çok çalıştığını gösterir bu bakış açıları :)çünkü herkes teknikle kazansaydı piyasayı yapan daha farklı oyunlar denerdi.Oyunu okuyana gerek trade gerek trend de her zaman ekmek vardır.
her meslekte olduğu gibi bu iştede iyi teknikçi kötü teknikçi vardır , bir doktor aile hekimi olmuş ama öbür doktor cerrah çıkmıştır.:)bu yüzden herkes nasıl kazanıyorsa onu uygulasın .
https://i.hizliresim.com/s9nvc7t.jpg
https://i.hizliresim.com/ri0kky6.jpg
kapanışın olduğu kırmızı yatay önceden çizilmişmi evet, neyle çizliyor bu, teknik analizle,..
öngörü yapar yanılırsın, nitekim ben öngörüde yanıldım, bunu da yazdım cuma günü,..
ama grafik bu şekil,..yönde yanılırsın, olur,..sistem kullanırsın çarpar olur, ama illaki doğru vardır, doğru mutlaka vardır ve tektir,..
burada grafikte tek olan doğrunun tecelli etmiş halini görüyoruz,..ben kendime doğruyum demiyorum ki, grafik doğru,..
Yarın piyasada bir dedikodu üflenmeye başlayacak .:)
kolay gelsin
mesaj 875,
ben doğruyum ben bilirim böyle bir iddiam mı oldu,..kendimi her zaman tartışırım, ama grafik olan biten nesneldir,...grafik geleceği mi gösterir, asla,...ama analiz edebilirsen olasılıkları gösterir, olasık ya neyi tartışıyoruz burada,..
orada kırmızı yatay olasılıktır, o olmuş, ama kırmızıyı oradan çizmenin elbette bir mantığı var bu analizde tutarlılık dediğimiz meseledir, o olurken sen çizen olsan dahi terste kalabilirsin,..nitekim 2 gün uğraştı piyasa oraya,...tam iki gün çiğnedi aynı yeri,..sonra sp yi mana etti,..
Dedikodu bu herhal
https://x.com/fx_trader__/status/183...I_v3AE5OZepguw
Bu dedikodu cuma 17-18.00 arası çıktı , bugun sosyal medya üzerinden servis ediliyor.
reutersa yetkili konuşmadan inanmayın:)
BYDNR Baydöner, yönetim kurulu üyelerine (3 kişi) aylık brüt 800 bin TL huzur hakkı ödenmesine karar vermiş (1.6.2024 itibariyle). Yıllık 28.8 milyon TL yapıyor. Şirketin 1Ç'de ürettiği faaliyet karı ise 38 milyon TL.
Bu kafa yapısındaki patron yatırımcısına para kazandırır mı??????
https://pbs.twimg.com/media/GW9yxn2X...jpg&name=small
BİST te izmarit dağıtıyorlar.!!!:kahkah:
şimdi tüm bu dedikodular... not arttırımı ve teknik analiz çalışmalarına göre.
eksi mi açıyoz artımı ben hala anlamadım :he:
:drunk::drunk:
not işi ne oldu ?
arttımı ?
kaç kademe ? :oleyo: 5 mi 6 mı ? :drunk:
Günaydın cemaat bol kazanclar
Ne hale getirdiler herkesi... Not artışı oldu yine düşer miyiz diye açılışı bekliyoruz[emoji16][emoji16]
Ekleme yapayım bari şu anda borsadan bir de hala vergi almayı düşünen kafaya da ne denir ki bilemedim...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım Şortlar primli yada zarar etmeden verebilecek miyim....
kağıtlar keyifsiz, zoraki havası var..
https://i.hizliresim.com/2nbmzak.png
arkada sorulmuş cuma neden dayak yedik diye bu grafı takip edin 0.71 üzeri günlük kapanışlarda formasyon çalışmaya başlar buda global aşağı yönlü rüzgarlara neden olur cuma bir önceki tepesine gelince piyasalarda satış geldi.
Cuma gününden bir farkı yok yine tırt
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazmayacam yazdırıyorsun be kardeşim,
:kahkah:
tutmayacaksa misal 2 dk sonra sözünü gerimi alıp yutacaksın,
hangi Teknik Analiz adını bir koy hele,...
5 lik mi, saatlikmi, günlük mü,..
bunlar değil indikatörmü, indikatörse,
günlükmü, satlik mi, 5 lik mi,..
değilse trenddenmi satmışlar, trendse 5 lik mi saatlik mi, günlük mü,
bunnlar değilse sistemlermi sat ta kalmış, hangi sistemler,
5 likmi, saatlikmi, günlük mü,
alinin sistemi satmış, velinin ki satmamışmı,..
üfürüp duruyorsun yine,...
analizin her ne ise buraya bunu yazmadan üfürükçülükten kurtulamazsın,..
adını şanını resmini koymadan üfürme devam eder,..
açar açmaz gözünü toprağa dikti Fitchin hatrına 9890-9930 dener insan
Odamı yok
Shortçu kafesliyor da olabilir
Robot-abritraj işlemlerini çıkar neredeyse hiç hacim yok
Şemsiye bu mecranın en önemli aksesuarı
O olmadan eksik kalır bak bu tanıdık biri Ayasofya
Alışmış artık hayat devam ediyor
https://i.hizliresim.com/385x1cx.png
Bahattin(bofa) nehirin kenarındaki Timsah gibi ağzını açmış bekliyor :)
fıch hikayesi pozisyon alanların temizlik yapmasını seyrediyor ,
5 lik te agresif satış bölgesi kırmızı alan devam ediyor,...düzelme emareleri var,..
somutlaşırsa ,..trade alanı yeni alan alır değişirse, yani kırmızı alndan çıkılırsa yazarım tekrardan,..