Dayucum ben günlükcuyum en fazla ertesi günü satarım ben körü körüne hisseye bağlı kalmam. Zaten Aralık'ta parayı çekiyorum bedelli parası yatacak
Hadi benim üfürükten kağıtları anladık top gibi dönüyor da koca Kardemir bugün gördüğü en yüksek yerden %5 aşağıda. Kardemir de bunu yapanlar benim küçüklerde neler yapmaz
Türev piyasalar kar zarar durumuna baktım, teminattan gelen faiz geliri benim tradelerimden daha fazla kazanmış :kahkah:
Hisseye para yatırdın mı büüyle ekistradan getiri oluyır mu
Yohusa sadece hissen yükselirse mi kazanıyorsun.
Birak şu hisse işini, gel voba katla paraları :yahoo:
Sabah actığım lönk cetonumu 10258 den kapattım. Herifi tırtıkladım dayu :party:
Herif hissecilerin içinden geçiyor, şansa bi tutturun iki tutturun.
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum
Bende öyle yapıyorum, günlük alsat
Piyasa geberik
Herif indir bindir son 1 haftadır 10150 altından alıp 10300 üstünden satıyor. Bu zigzak haftaya da kırılmazsa herkes üüüle yapar, pala herkesi kazandırmayacağı için şifreyi değiştirmesi hatta kapı kilidini değiştirmesi gerek
Bu band aralığı 10100-10400 yalama oldu bence :whistling:
Ben çıkıp biraz dolaşıp hava alıcam, bugün tırtıkladık yeter.
Akşama kadar robotları tetikleyen bi deli çıkmazsa algoritmik robotlar yataya sarar zaten
Dün mertabime dediğimin aynısını sana da diyim, vobun palası zaten benim, kurtulma şansım heç yok :dvr:
Robotları istediğim yöne tetikleyen deli varya işte o :he:
Ben bu gün iyiki uyuyup kalmışım gözümü açtığımda saat 18 olmuş kapanışta 1/4 portföy ile sabah yukarıdan sattığım kağıtlardan yatak aldım. En düşük yerden birazda boru aldım bugün niye bu kadar düştü anlamadım bilen var mı
En sevdiğim glibimi atıp haftasonu eğlencesine yelken açıyım yavaştan.
İyi tatiller cümleten
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=qYD0pXWirJjcDP94
Aslında hissede aşk yaşamazsan her gün para kazanma şansı veriyor ama yapışıp kalırsan her gün zarar büyüyor. Ben uyuduğumda %1 den fazla artı idi. Uyamdim %1 eksi. Bu makine kumarı iyice çığrından çıktı. Beni hiç mutlu etmiyor çünkü çoğu arkadaşım vatandaş zararda beni bu mutlu etmez.
Küsüp gittiğim hisse defterini tekrardan açıcam haftaya hisse alımlarıma başlıyorum. Kelepir fiyatı bekliyecektim emme sakız parasına da hisse vermezler heralde
Reis eliylen donunu teslim etmeye mi gitti yogsam anektar mi arıyor hangisini vereyim diye.
Ben Ufak bir bağış yaptım
Endekis 6669 a düşerse ordan alır maliyeti düşürürsün, sıkma canını, giren girmiştir bu saatten sonra keşke eccük daha düşsede ortalama yabsam diyerek teselli ikramiyesi veriyoruz, daha nolsun
Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez,
Hem sen demiyon nu ben hissede trade ederim, eve mal götürmem deye
Kimse götürmüyor işte
O yüzden boyuna düşüyor
Herkes vur kacci
Kim kimi yakalarsa
Aslında tradeci hiç kazanamıyor, kazanan trend takibi yapanlar.
Çok kazandıran grafike göre 4 nolu yerden satmak lazımmış bilemedik ama 14 nolu yerden mal alıp malak gibi yatmak lazım Ayasofya abi onu biliyorum artık
https://i.hizliresim.com/obsnn80.PNG
hayatı ya 4 dörtlük yaşarsın yada hep ücbucuk atarsın.
Bizler ücbucukcular klübü üyesiyiz, asla zengün olamayız.
Yukardan bize verdikleri malı aşadan bizden alana kadar dibimizi tabiiki bulamayız.
Biraz gülelim.
https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=0-Gour-3pXOXFbeI
Reisim hünkârım barnağın ile delikten çıkmaz mı senin ceton
Ayasofya abi düşüş trendinde ve ayı piyasasında zırt pırt işlem yabmam, bugün cetun atmadım ama sen attın, kendi beyanın bugün bahşiş verdim dedin
Hem veriyorsun hemide cetun nasıl çıkar diye bana soruyorsun :kahkah:
Saa kim dedi bugün makinaya cetun at bahşiş ver deye.
Barnaklamaynan çıkmaz. Geçmiş olsun
Şaka maka bir yana bugün daytradeci endekis vobcusu olaraktan siftah yapamaduk, kaşıntı oldukca fazla
O yüzden yarın siftah yabmam lazım. Herifi tırtıklamayınca bu işin zevki çıkmıyor :he: