ben sıte yonetıcılerını de uyardım sıkayet mesajımda ama maalesef aksıyon almadılar. Otesını BDDK ve SPK ıle hallederler artık, CIMER'e sıkayet mesajı yazdım...
Printable View
Credit 3m'na yaklaşıyor. Alım yok sadece kemiksiz satıyor. Dikkatimi çeken tahtanın belini de kırmadan satış yapması yani aktif yerine pasiften satış yapmayı tercih ediyor. Mesela 5,6 'a set koymuş. Genelde buradan arada da 5,59'dan veriyor. Böyle büyük montanlı satışlar genelde 2 gün sürer (umarım !!) Kağıdın haftaya rahatlayacağını düşünüyorum.
[IMG]https://i.hizliresim.com/57HEBT.jpg[/IMG]
Teknik olarak saatlik bazlarda görüntü iyi ama
anlaşılan o ki birileri ısrarla alttan mal toplamak için set koymuş.
toplasın bakalım. Bunun da zamanı elbet gelir
8,99 ları görmüş hisse gelmiş 5,60 lara.
halen küçük yatırımcının elinden kapmaya çalışıyorlar
Rabbim ıslah etsin, gözlerini doyursun
ABD borsalarinda yolsuzluklari FBI takip ediyor.
Yakaladigi anda tazminat yaninda hapis cezalari sart.
Bizde ne yapiyor SPK, 6 ay men vs.
Tospa hizinda hukuk duzeni ile buna da sukur.
Bu credy suist daha ne kadar hisse var sata sata bitiremedi
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
Bir fon çıkıyor muhtemelen. Ama (akşama artırmazsa) düne göre satış montanı daha düşük gibime geliyor. Bu hızda giderse günü 11-12 m satışla bitirebilir. Tecrübelerime göre fon çıkışları genelde 2 gün sürüyor. Zaten ekürisi Garan'a göre 2 günde %3 civarı ayrıştı. Hızla bu gap kapatılmaya çalışılacaktır. Tabii Garan da kapatmaya gelebilir.
MSCI Türkiye endeksine YKB eklendi.O yüzden tahminim Garan ve Ak satıp hisse değişimi oldu ve olmakta.Bugun artık bu süreç biter diye düşünüyorum da Pala ne düşünür bilmem son sözü o söyler hep.Yeni para girişi yok ya da az olduğundan havuz problemi gibi yeni su gelmeden mevcut su havuzdan havuza geçiyor gibi.Su Ramazan gününde rızkını buraya yatıran KY için hayırlısı olsun insallah.YTD
Geçen hafta hangisi hatırlamıyorum ama youtube'de ekonomistlerden birisi
endeksin yakın zamanda 103 bini test edeceğini söylemişti. Sanırım haklı çıkacak
98 binde 5.63 olan tahta 100800 e gelene kadar sürekli mal satarak 5.63 altında kaldı. Yükselirken üst kademede malı verirken en ufak bi.satışta hiç beklemeden hemen alt kademelere basıyorlar. 100500 de hemen 5.59 a çektiler. Bu durumlarda eziklik bi süre daha devam eder. 5 günlük ortalama üstünde kapanışlar yapmadıkça izlemeyede gerek yok. Bugün 5 günlük ema 5.62 de. Banka hisselerinde teknik olarak en kötü görünümde olan malesef akbank.
Geçen gün 99 binde 5.67 den almıştım hapis kaldım..
Bu arada akbank hesabımı kapattım. Kızada dedim borsada canımı sıktı o yüzden kapatıyorum :)
credit -9,5m. Zayıflık diğer bankalara da sirayet etti. Bir tek MSCI hikayesi olan YKB ayrışabiliyor. Önce de dediğim gibi bugün düne göre göreceli olarak daha iyi. Neredeyse dünkü malı yarısı kadar satacak gibi. Haftanın son iki günü nispeten daha rahat olabilir. Sadece endeks bozmasın yeter.
Endeksin 100 bin üstündeki inadına rağmen inatla akbankı düşürüyorlar helal olsun. Bi bildikleri var heralde. 5.57-5.58 dip fiyatlarda alış fırsatı verdiklerine göre sürünmeye devam edecek. Endeks 97 bin olsa neyse diyeceğim ama 100 bin üstünde ayıp ettiler. Demek şu yurtdışı şelalesine kapılıp endeks 95 bine düşse akbank 5 liraya kadar inecek. 20 yıllık borsa hayatımızda böylesini görmekte varmış.
TurkTelekom karı ilk çeyrek 660 milyon.LYY den dolayı yanlışım varsa düzeltin 130 milyonu dönem sonunda Akbank hanesinde hisse oranına göre.En azından olumlu bir haber diye düşünüyorum insallah bazı tonlar satış fırsatı olarak görmez,YTD
Endeks 100.000 de dururken akbank 5.52 yi gördük ufkumuz genişledi. 5.43 de bi trend görüyorum. Buralara kadar gelmişken o trendi görmezse ayıp olur. Ytd
Geldi gene :vk:
İşc bile gelen habere karşı 4.85 açıldı alt kademelere mal vermediler. Akbank 5.54 açıldı 5.49 a kadar verdiler. Burda başka dolaplar dönüyor.
Dostum Credit hisseye öyle bir çöktü ki kimse daha ne kadar satacağını tahmin edemiyor sanırım. Bu da alıcıları ürkütüyor. Yoksa bankalar arasında son günlerde en çok dayak yiyen bu. Bugün şimdilik 2m ekside. Ne zaman sahneden çekilir o zaman hisse yukarıları zorlayabilir.
merhaba,credit'in elinde ne kadar hisse kaldi?
ekran başında olmadığımdan investingten basit çizimler yapabilirim.
görüntüye göre 5 liraya gelince al 7 liraya gelince sat yıllar yılı başka birşey yaptığı yok... ytd
https://i.hizliresim.com/ndUE6W.png
günlükte 5,43 gibi görünen trend var. bu bölge kırılır endekste bozarsa işte o zaman 5 lira mevzusu konuşulur...
zirveden gelen trendde endeks 20 bin puan tepki vermesine karşı bir türlü aşılamamış.
yani teknik şimdilik al sinyali vermiyor. çok düştü diye atlayan oldukça çekiyorlar aşağı.
https://i.hizliresim.com/4lmog9.png
Bunlar giderse, bugun atlayanlar iyi kazanir.
Yoksa, bekle dur.
Bu yabancının aleyhine karşı altı yedi aydan bu yana alınan önlemler yabancıyı Türkiye piyasasından uzaklaştırıyor mu acaba..
Bugünlerde Akbank'a gelen yabancı satışının başka bir anlamı var mı, yarın diğer bankaların başına gelmeyeceğinin garantisi yok, temkinli olmak lazım..
:28:
Akbnk şuan için yabancı payı ne kadar bilen varmı
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 99.800 de 5.49 a geldi. En düşük fiyatta alım fırsatı veriyorlarsa anlıyın ki dibi bulamamış. Dip için hızlı düşüp hızlı çıkmalı dipte aldırmamalı.
Credit elinde mal yok citinin malları satıyor SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aselsandada citi ve deutsche bank için alıyor credit
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli ana kağıtlar yüzde iki uç eksi BİST yüzde 1 .Artık borsada rakamların,duşuk,yüksek betanın ,favokun vb anlamı kalmadı.Tum bildiklerimiz yalan oldu.2008 de bile düşüşün de yükselişin de mantığı vardı.YTD
5.43 tuttu gibi.teşekkürler sayın laguna....:bravo:
14/05/2020 şu ana kadar...
https://i.hizliresim.com/akKJ5D.jpg
12/05/2020 dahil şu ana kadar...
Ne kadar satacan daha, 3 günde 40 milyonu geçti:(...
https://i.hizliresim.com/XH1GDL.jpg
Credit'in son 3 günde sattığı toplam lot 45,000,000. Hepsini 20 kademeye sığdırdı. Ortalama satış fiyatı 5,557 TL
Satanları kim karşılıyor ona da bakmak lazım :)
Vay arkadaş karanlıkta bir 740,000 verdi. Nasıl bir kindir bu ya??