Ağızınızdan bal damlıyor Sn.Batık...Umarım dediğiniz gibi olur...Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Printable View
Allah sonumuzu hayır etsin...
Aminnnn
RMX1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gökdelenin 31.katında kahvemizi yudumlayalım.......hatırlarsanız haberborsa da ismini unuttuğum bir arkadaş vardı..her yazısında yaslanın arkanıza,kahvenizi yudumlayın,keyfinize bakın der dururdu....bir gün arkadaşın biri de ona ithafen ,yeter artık, kahve içe içe ülser olduk demişti....hiç unutmam bu sözü..hakli da...hele kapandıktan sonra....
Bilgi ve haber alamadıkları için gene bize sataşıp duranlara gereken cevabı vermiştim ama şikayet ederek sildirmişsiniz.
Belli ki gene kaşıntınız tutmuş.
😊😊😊
Bu tahtanın kapatılacağını ilk ben yazmıştım.
Her yıl Ocak ayında tahtanın açılacağını söyleyen ve farklı farklı nicklerle giriş yaparak bize sataşan zatı muhterem size verdiğim cevabı silinen yazılardan anladınız.
Egyonun bilançoları geldiği dönemlerde kapatılması gerektiğini ve kapatılacağını ilk defa ben yazmıştım.
O günden beri hiç ilgilenmiyorum.
Bu formun da egyonun da kralı sayın Genco baba dır.
Genco baba ne derse o olur. Gerisi boş teneke gürültüsü.
Ne dediğinizi tam anlamadım ama...Hayırlısı olsun...Yatırım Tavsiyesi Değildir..
Farklı farklı nicklerle ayni kişi olarak burada yazı yazan bebe. Hala kendini avutamamış.
Sayın es es hoşgeldiniz,fırtına gibi geldiniz.Kime bu sitemin?Uzun süre buraları öksüz kalınca,unutulmuş her şey...3,5 kişi var şurada...Yazık günah....Eplas sayfasında arasıra ne olur bu egyo nun durumu diye soruyorlardı...bize ne der gibisinden cevap alıyorlardı. Bilmiyorsan bilmiyorum de değil mi...Bir dayak yemedikleri kaldı.Insanlık ölmüş.
Alıntıdaki adrese ..ricam üzere Sn Batık gitmiş olup..konuyla ilgili bana gönderdiği mesajıdır..zahmeti için kendisine çok teşekkür ederim.
Alıntı:
Originally Posted by batık
Ben de daha önce başka bir adrese gitmiştim.
Batık abi çok sağol ayağına sağlık hakkın ödenmez bütün yatırımcılar(mağdurlar) adına
yaşasın futbol, futbol adına açıklama yapıyor kardeşim kendi şirketinle ilgili açıklama yapsana belkide gözü yaşlı bir çok aile var...dalga geçer gibi Allah Hidayet versin (şimdi yine şakşakçıkar çıkar demedi demeyin)
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
Rica ederim ağbim, bir faydamız olmuşsa ne mutlu bana.
Ya arkadaş şöyle yakın Geçmişe bakıyorum da ; rta, ekiz, qnfkl, kent petrokent Dardanel gibi bir çok şirket yatırımcısına sahip çıktı biz hala civciv çıkacak kuş çıkacak diye bekliyoruz
Allah aşkına tazekuru gıdaya bakın ne dediği mi anlarsınız
bu hisseler alsat tavsiyesi değildir
sadece patron a sitem
Egyadaşlarım hayırlı akşamlar Benim ALOMU arayıpta cevapsız kalan oldumu asla olamaz genco adam gibi adamdır buda böyle bilinir bana nasıl gelirsen öyle gidersin Sanal alemin klefyeleri hanginiz 22 senelik yatırımcısı olupta Hisse Net ve Haber borsa dahil benim haricimde 0532 613 78 61 cep telefonunu kim verdi kimse bende herkes gibi yatırımcıyım izmirde olmam çevremin geniş olması egdaşlarımın ve benim için köprü olmak güzel olay evet iki şti,nin yöneticisi ilede sıcak temasım hemen hemen iki günde bir görüşmem oluyor buda benim dik kişiliğimin ortamıdır bununda eplas ve mahzar yatırımcılarılarının genel kurullara katılım yapan yatırımcıların benim ortamıma canlı şahitleridir gelelim meseleye Basmahane yüklenici firma kim gücbirligi 100/50 hisse Egyo AŞ 100/50 hisse Tapular elde İ.B.Ş,si 2010 yılında İKİ ŞTİ ve T.M.S.F,ile yapılan Anlaşma ile Belediye hissesi 100/17den 100/30 çıkarıldı Ortadan kamuyararı sorunu bitmiş oldu T.M.S.F,ninde satış ihaleside sn KOCAOGLUNUNDA girişimiyle ortadan kalkmış oldu KONAK belediyesinin 2010 yılında Meclis toplantısında meclis üyesi arkadaşımın Telefon bağlantısıyla meclis başkanı sn TARTAN benim konuşmamı haklı buldu ve alt komisyonda tekrar görülmesine karar verdi (sizler imar planını meclisten geçiriyorsunuz fakat istemezcuklar bir dilekçe ile iptal sözlerim egyo ve Güçbirliğinin yatırımcıları mağdur edilmiş aynı zaman,dada çok zor günlere maruz kalmıştır sözlerimde meclis gündeminde kayıtlara gecti plan çıktıda ne oldu iptal enson güçbirliğinin B.Ş.B,sine açtığı dava ve ile enson durum her iki şti,ye çektiği tebligat Güçbirliği ve EGYO AŞ.yi yapılan protokolün iptali bizimde müdail olacağımız mahkeme ortamı cıktı ve ne zaman biter bu şuan için meçhul Budurumlar düzlüğe çıkmadan bir yorum yapacak varsa yapsın.
Genco bey sizin adamlığınızı sorgulamıyoruz haddim de değildir madem bir bildikleriniz varsa burada paylaşın dedik eyvallah
2014 yılında egyonun genel kurulu istanbulda yapılırken benden hisse oyu istendi ve HASAN beye vekalet gönderdim 2016 yılında istanbulda yapılacak genel kurula yine benim alom harekete geçti irtibata geçtiğim egyo daşlarım sağ olsun vakaletlerini beni vekil ederek gönderdi fakat genel kurul tarhinde bir değişiklik durumundan gönderilen vekaletlergecersiz kaldı ama alom genel kurula katılım sağladı ve yapıldı 2018 ve 2020 genel kurullarda yapıldı bizlerin onayladığı oylarla şti evet izmirde faaliyet olsa ne olacak beni arayan istediği bilgiyi alıyor kimsede bilgisiz kalmıyor kalmazda ben hayatta olduğum müddetçe hayırlı akşamlar.
BAZEN ŞAŞIRIYORUM BEN BU HİSSEYE 1998 YILINDA 5550 tl,den 3600 tl,ye kadar 50 bin lot ve 15,750 gördüğünde yatırımcı arkadaşım satmama mani oldu hisse 25,000 olacak o zaman değerlendir dedi. ikibin lot egeendüstiri hissemi sattım 2008 yılında protokol yapılırken peki benim yatırımlarım yatırım degilde ne üç dükkan ve nakitler sabır veren ALLAHIMA şükürler olsun ayaktayım vede takipteyim.
korvet bey adamlığımı sorgulayacak daha kimsenin haddi degil hayırdır.
Şu sözler hiç hoş olmuyor ŞTİ hakkında bitti sorumsuzlukla ilgili sözler öyle bir sorumluluk var ama maalesef her çalınan kapının misafir perverligi tamam d*****n kuyruğu koptu derken sonuç TÜRKİYEMİZDE olaylar BİTMİYORKİ sıra 90 bin yatırımcı için ahlar vahlar En tepeden aşağıya inişler ve bekleyişler nasılsa T.M.S.F,e ALACAKLI aç egyoyu KOY SERMAYE en kısa zamanda YEM olsun hemen satış cukur ne zaman sonuca varacak o zaman herşey ortaya çıkacak T.M.S.Fye yapılan hangi teklifi anlatayım kabul görmüyor.
Ne olursa olsun yatırımcı heleki yabancı olunca sorun yaşamak istemiyor sorunları ortadan kaldırmak için uğraşlar verilirken pusudaki istemezcuklara nasıl sızdırma oluyor konuşulanlar hemen planlar iptal ortamı İZMİRDE plan plan yok mahkede.
zamanı gelince yaşananları tektek anlatıcam ve sadece burayı çok iyi takip edenlerde var bunu whatApp grubunda yaşadım
Hayırlı geceler benim mesajlarıma kimse alıntı yapmasın alom acık.
koskoca hilton oteli de kapanıyor izmir niçin gelişsin ki
genco bey günaydın son olarak şunu sormak isterim;
1-EGYO nun tahtası açılması ne gerekli, illa ki basmane çukurundaki pürüzün mü halledilmesi gerek,
2-yoksa patronun mu keyfine kalmış (bunları telefonla da size sorabilirdim diğer yatırımcı kardeşlerimizde en azında bilgilenmiş olur. bundan başkada sorum olmaz)iyi günler.
Genco bey cevap alamadık canınız sağolsun.
Sayın korvet,
Su akar yolunu bulur.
Sayın korvet,
Genco Bey'in bilgisi varsa ifadeniz yanlış olmuş.
Kendisi EGYO'ya 20 yılını vermiş ve her cephede varıyla yoğuyla savaş veren kıymetli bir abimiz.
Resmen yıllardır bizim için uğraşıyor.
Ondan daha bilgili birisi yok, bulamazsınız.
Ama her bilgi forumlarda tartışılmaz, her konu açık edilmez. O sebeple size
"Su akar, yolunu bulur"
yazdım.
Kendisi daha önce defalarca foruma yazdı, o mesajları tekrar okuyun. Gerektiğinde kendisi bilgilendirme yapıyor. Hatta cep tel bile paylaştı.
Ben de sessizce bekliyorum.
İyi bir gelişme olursa seviniriz, olmazsa zaten yoktu deriz.
Allah mazlumun yanındadır, ilahi adaleti er geç tecelli eder.
Dünyalı kardeşim ben kimseyi üzecek bir şey demedim bilgisi varsa dedim herkes her şeyi bilecek diye bir şey yok zaten canı sağolsun dedim
ata sözü doğru dünyanın kabül ettiği bir gerçek herkese bol kazançlar