Birileri icerden bir seyler duydu galiba.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Birileri icerden bir seyler duydu galiba.
var bir haraket bide kalıcı olsa
Bu günki hareketi neye yoralım arkadaşlar.
Yine iyi oldu bakalım ne olacak genel kurulu yapmıyacaklarmı bunlar Gk olması için gerekli olan ortam şartı nedir yaw ne olması lazımki gk yapsınlar Dansözlü partilimi yapacak mk çoçukları
Ne borsamız var osu...r... Lar bizimkiler. S...cyor. Hele kağıtlar hep beraber düşüyorlar çıkmaya gelince de tövbe tövbe
Temettü haberi geldi h.o
bu fiyatta bir hisse için net%21 temettü bence süper.piyasa müsaade etse bugün iyi prim yapardı diye düşünüyorum.Ama en kısa zamanda temettü miktarı kadar yukarı yapacağı kanaatindeyim.
Al sat tavsiyesi değildir.
bu şirketin dürüst insanlar tarafından yönetildiğini düşünüyorum 5sene bekle hisse bedavaya gelsin bu yüzden devamlı bulunduruurum
Haziranda 21 kurus, hayirli olsun tum paydaslara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pek kimse itibar etmedi bu ortamda bu habere
1.35 lerden alan oldumu😬😬😬😬
.21 kuruş temettü ve 3000 adet işlem
Haklısınız, Sayın devletmemuru,
Zaten o yüzden herkes burada sıra bekliyor CRDFA almak için.
2013 yılında
1 dolar 2,12 tl
endeks 62,000
CRDFA ağırlıklı ortalaması 1,01
sene 2018
1 Dolar =4 t
endeks 110000
CRDFA 1,45 (bu sene vereceği temettü net:0,21, bunu düşerseniz 1.45-0,21= 1,24)
sizce hangisi doğru seçenek
CRDFA fiyatı yüksek hemde çok yüksek. Daha düşmesi lazım ki alım olsun. Aslında sayın devletmemuru, siz BES e katılın. Orada devlet katkısı %25 daha mantıklı
Sayın devletmemuru,
Fikriniz olabilir.Ancak bu sayfaları, bu konuları hiç bilmeyen birileri okuyor ve bundan etkileniyor olabilir. Yarın biri çıkıp dese ben burada yazanları okudum ve ona göre aldım.
Ayrıca sizin bu yaptığınız yatırım danışmalığı alanına girmektedir. Bu da ayrı bir konudur.
Dolayısıyla bilginiz olan konular hakkındaki başlıklarda yazarsanız eğer, daha çok katkınız olacağı kanaatindeyim.
http://www.businessht.com.tr/piyasal...l-medya-cezasi
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...i/79000/79595/
http://www.businessht.com.tr/piyasal...l-medya-cezasi
ilgili başlıklara gözatmanızı rica ederim. İleride başınıza bir iş açılmasına meydan vermemiş olursunuz. Her ne kadar burada nick kullanılsada bu mesajları yazdığınız bir bilgisayar, onunda internet kullanımı için bir ip adresi var. Dolayısıyla çok kısa bir zaman içinde yazılan mesajın hangi ip adresinden yazıldığını bulmak çok kolay...
(Burada başlıkların temiz kalmasına yalan, yanlış, yanıltıcı bilgi bulunulmamasına özen gösterilmektedir.)
neyse gereksiz bir tartışmaya girmemek adına zaten takip etmediğim bu hissedeki gönderileri sildim tüm paydaşlarına bol kazançlar...
Özel bir soru oldu ama içinizi rahatlamak adına cevap vereyim. Aksine bu hisse elimde yok.
Buna benzer bir durumu daha önce bu sitede başka bir hissenin başlığında da yaşadım. Özetle şöyle izah edeyim...
Amaç; aslında hisse hakkında objektif bilgiler veren kişileri; bezdirecek, yıldıracak, yorumlar ve beyanlar da bulunup, başlık altında sözlü sataşmalara meydan verip site yönetimine şikayet ederek her iki tarafında siteden uzaklaştırılması ile sonuçlanacak bir son. Bunu yaparken de genelde yeni kayıt olmuş hesaplarla denemeler yapılmaktadır.
Genellikle piyasa manipülatörleri tarafından görevlendirilen şahıslar, bu amaçla yeni üye olarak kayıt yapıp, sahte, fake hesaplarla siteye girerek, başlık altında yalan yanlış beyanatlarda bulunmak suretiyle, Sermaye Piyasası Kurulundan (SPK), yatırım danışmanlığı ve benzeri sermaye piyasası faaliyet izni olmadan sosyal medyada tavsiye ve telkinlerde bulunarak hissenin suni olarak fiyatının artmasını veya düşmesini sağlamak maksadıyla kullanılmaktadır.
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/2 maddesinde bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı sayılan fiiller
"sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi verilmesi, söylenti çıkarılması, haber verilmesi, yorum yapılması veya rapor hazırlanması ya da bunların yayılması" olarak sayılmıştır.
Yukarıdaki cümlede altı çizili olarak belirtilen maddeye istinaden siz,
şeklinde bi beyanla alenen hisse hakkında "yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veriyorsunuz".
Bende size karşılaştırma yapabilmeniz için
şeklinde bir mesajla herkesin kolayca bileceği yada bulabileceği değerleme rakamlarını veriyorum. Sizce benim mesajım mı yatırım danışmanlığı kapsamında yoksa sizin mesajınız mı ?
Bu polemiğin daha uzun sürmesine izin vermemek ve forumda gereksiz bilgi kirliliği yaratmamak adına susma hakkımı kullanıyorum.
(Buradan bilgi almaya çalışan, birşeyler öğrenmeye çalışan insanlara haksızlık etmemek için.)
Sizinde aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim. Bilginiz olan konularda fikrinizi açıklayınız.
Saygılarımla...
Yok yahu ayda 3bine talim eden harbi bir devlet memuruyum. Destan açıklama yazmışsın ama iyi oldu yatırımcı bilgilensin bol kazançlar herkese ben güzel bir bahar aksamının tadını çıkaracağım
Önceki temettü verdiği fiyatadamı gelmiyecek ne bayağı ağır davranıyor
Temettüye kadar gelir mi bilemem tabi de , mutlaka TL bazında bir gün daha da yukarlarda olacağı kesin.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Acaba kimse almıyormu yoksa kademeye hep veriyormu açıklamadı düştü geç verecem dedi düştü verecem dedi gitmiyor kar ettim diyor yine gitmiyor hep düşmesin sebebi neydi hep yatayda kalmasının sebebi neydi Tahta yapıcıda paramı yok hissemi yok
hangi kademeye verecek hocam , kendi aliyor kendi satiyor. aksama kadar baska turlu vakit gecmiyormus. sikilmasin pratik yapsin demi.
bu kağıdı 1 liramı yapacaklar acaba
ilk ceyrek bilanco aciklama zamani ne zaman acaba? Bilancoda gelecek kardan belli olur fiyat 1 tlyi gorur mu gormez mi. yine de o kadar dusecegini sanmiyorum.
Iyi geceler. Ben birseyi anlamadim. Temettunun son dagitilma tarihi 31 mayis mi. Yoksa temettu tarihi en son 31 mayisa kadar mi kararlastirilacak.
Sorunuza cevap aşağıdaki linkte bulunmaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/676102
Tesekkur ederim bu haberi okumustum. Ancak tarihlerin cok olmasi kafami karistirdi. Galiba 4 haziranda verilecek. 31 mayis onay tarihi galiba.
2017 ilk çeyrek bilanço 28 nisanda açıklanmış
10 gün sonra bilanço gelir heralde
hadi güzel bilanço açıklada iki tavan çek millet hisse görsün
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Tahtada güçlü olanın niyeti karışık kar temettü umrunda değil açıklamaz geri gider açıkladı yarata sardı 1.27 gitti 1.58 gitti 1.40 da duruyor temettüde iyi gibi kağıtta alıcı yok gibi hacim iyi gibi al glüm ver gülüm gibi işyat 1 gibi temettiüye gitti 086 civarlarından 1.04 lere çıktı bu kağıdıda taşıyorum crdfa yıda crdfa uyuz diyebilirim bunlar kağıdı 1 e getirler yoksa 2 olsun bütün crdfa hissemi satarım
Yııllık kurum bazında kımde nevar ne yok pasta aracak yokmu
Neyski temettü verecek buda 1 avuntu
1.44 hisse çok ucuz kaldı bu şekilde temettü dağıtırsa 1.19 a düşecek
NET 0.21 kr temettü veren şirket 1.19 komedi gibi
1.çeyrek 6 yada 7 milyon gelirse herşey değişir
Kaç zaman oldu kasım ayından beri 1.44 kalıcı geçemedi bunlar bu kağıdı 1 liramı edecekler ne hadi 1.50 den temettüye girsin 30 kuruşta spek düşürdün al sana 1 lira 3 yıldır taşıyorum artık o işk yıldaki gibi stresim yok ilk yıl stresti zaten şimdi artmıyor ya aman diyorum böyle kağıt birde %15 halka açık kaç adetse az kağıt olduğu içinde cazip değil