100 lot vardı, hesapta ne kadar para bulundurmamız gerekiyor acaba?
Printable View
Pyasanın en kötü kağıtlarından birisi lanetli kağıt
Gayet güzel duruyor.bedelli den sonra tek fiyat bitsin,derinlik gelsin daha iyi olur..
Ytd
Yazdığına kimse cevap vermeyince Kendi yazdığını alıntılayıp tekrar yazıyorsun. Madem hisse leş senin ne işin var burada, yoksa sen leş kargası mısın?
bedelli de son gün bugün müydü yoksa 11 miydi arkadaşlar ?
rüçhan pazarı bugün son..
bedelliye katılmak istemeyen satmalı bugün.
sağolasın.
katıldık bakalım bedelliye.
iyi mi yaptık , kötü mü zamanla göreceğiz.
Tavanda 59574 lot alıcı var eski fiyata göre yaklaşık 41.52 ye denk geliyor
Nerede o hissemize leş diyen beyfendi? Al sana leş😂
Maliyetim 42 lira civarı hissenin fiyatı 23.3 yani hisse başı 19 lira civarı zarardayım kızgınlığım öfkem bu yüzden
Bolundukten sonra mı 42 nasıl okur ya ben 60 lardan aldım o bile Merhaba ben 60 lardan aldigim bile maliyet 39 lara düşmüş olmalı 40 larda kesin değil inşallah moralsiz likten bakmak istemiyorum hesaba sabr sabr diyorum kendime biri başka bir senette bir adamın ismini verip birkaç hisse yi onun yölendirnek te olduğunu idda etti sanki bilerek ve isteyerek ceza. Brüt ne kadar kısıtlama varsa alsın istiyor hisse iş yatırım satıyordu epey de satmıştı bugün baktım iş bankası bu sefer epey yükselmiş oran olarak diğer kısmı 3 56 lardan 2 40 lara indi tekrar gerçi verilerin doğruluğu tartışılır artı nasıl okunması gerektiği var bide bende bu artık bir kadere dönüştü bir den fazladır bir senette yakalanıyorum sonra si yaşadığınız gibi
G8141 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de aynı durum var 1 lot ile başlayan Laz inadi artık geri dönülmez bir sabr etme imtihanina dönüştü bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler G8141 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
42 lıra malıyetım kagıdın fıyatı 15.81
Kaçıncı taban oldu acaba. Şirket hiçmi el atmaz ya. Tamam genel piyasa bozuk ama bu kadar tepkisizlik niye.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket alış yapmış diye haber okudum yanlış mı okudum bugün vardı 16 lira lardan kap ta
Artık 15.81 değil[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşerken bürüt takas yok ama yükselirken hemen hoop bürüt takas! Nasıl bi dünya bu böyle[emoji850]
Tam da göstergeler al vermişken [emoji850]vardır bunda da bir hayır belki daha rahat yükselir inşallah[emoji849]
Trabzonspor üç gün üstüste devre kesti hatta bugün üç defa devre kesti ama ona bürüt takas cezası gelmedi.çifte standartmı var anlamadım[emoji848]
Hisseye bakmadan alım yaptık meger büeüt takastaymış. Satamıyoruzda. Hay aksi şeytan
Bu kadar üzülmeyin biz o kadar yukarıdan alış yaptık o melun nün adını anmadik sabr eylemlerin en güzeli dır gidilecek yeri umut edip cabaliyorsaniz sonuçta verecek olan nasip ederse olur yoksa biz bize düşeni yaptık gerisi bizim işimiz değil G8141 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde brüt takas 02 04 de başlıyor habere göre artı tek seans getirmişler inanılmaz ya gerçekten bu 850 hizmetler varya bu spk nin da böyle bir sistem yapması lazım nasıl olur bazı senetler burt takas a takılmadan yol alırken bazı lari daha nefes almaya fırsat vermeden bu işleme takılıyor
bu hisse bu gün kapalımı kalacak. 4.65 eksi de kaldı. 30 dakika değilmi devre kesici
Merhaba 5 dk işlem görüyor sadece 9 55 den 10 a. 12. 55 den 1 e 1 55 den 2 ye 5.55 den 6 ya 6.05 den 6.10 işlem gören zamanlar diye biliyorum
Dün öyle değildi. Niye öyle oldu
Hisse kayıpları telafi edecek ama izin vermiyorlar bir tavan görüyor hemen bürüt takas bir tavan daha görüyor tek fiyat cezası.[emoji850]taban taban giderken bir tane ceza yok ama dönüpde bir tavan yaptımı hemen cezalar geliyor .yani düşme serbest ama çıkma yasak mı[emoji848]
Trabzonspor peşpeşe 6 tavan gördü ama ne bürüt takas cezası ne de tek fiyat cezası vermediler[emoji850]
6 kez - %20 gördü ona ne diyeceksin BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşırı primli hisse hızlı düşer .bunu diyebilirim[emoji849]
Sanki çifte standart var gibi geldi, Dokta iki tavan yaptı diye bürüt takas ve tek fiyat nasıl alıyorsa diğerleri de almalı yada Dokta ya da uygulanmamalı, insanın aklına başka şeyler geliyor[emoji848]