Bakacağız 🤥
Printable View
Bakacağız 🤥
https://i.hizliresim.com/NOyMdL.png
Belkide Flama sancısıdır.
Sezon açılmadan bileti almak lazım
Pegasusta bile böyle promosyon yoktur
Evet eski muallim
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/BLm8AD.png
Endeksle kıyaslandığında geride kaldığı aşikâr bizim KATIRBETONUN. Aylık grafikte de görüldüğü gibi uzun bir zamandan beri dikdörtgenin içinde... Fondaki para yüzünden dikdörtgene hapsolduk kaldık... :vk:
Hocam elinize sağlık fondaki para ne kadar değerliymiş hocam
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzmirin inşaat imalatı yaz kış artarak devam ediyor...
Yılsonu 9aylığı katlayabilir...
2milyar bütçeli ardahan şavşat tüneli yatırım programında en yakın kars çimento fabrikası iştiraki çimbeton...
Bedelsiz muhabbetine girmeyeceğim herkesçe malüm...
Hem sığ hem derin seveni kadar sevmeyeni de var herkesin hayatına girmiş çıkmış...
Herkese hayırlısı
Şirketimizin İstanbul Karayolu*22. Km. Çukurhisar-Eskişehir adresindeki Çimento Fabrikasında I. Üretim*Hattı'nın hem gri hem beyaz klinker üretecek şekilde* modifikasyonu ile*415.000 Ton/ Yıl klinker
kapasiteli beyaz çimento üretim tesis yatırımı tamamlanmıştır.
Tamamlanan yatırımın döner fırın ateşlemesi yapılmış olup, deneme üretimine geçilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/649877
Bu Haber bu hisseyi etkilermi?
Son andaki kapanış, gelen alımlar ve günün en yükseğinden kapaması, haftaya 46 deneyeceğininmi habercisi olabilrmi acaba :bravo:
Üç bacılardan Mrshl yürüdü gitti, bu sürtüyor hala kaldırımlarda. Yani ucuz kaldı bence..:halay:
Bu üç bacılar 5 ,6 yılın acısını çıkaracak gibiler
2013 de yazılanları okudum 40 lira olduğu zamanlar, millet; ne ucuz kağıt kaç senedir borsa gitti bu yerinde saydı, felan yazmış herkesler.
4 -5 sene geçmiş aradan.. Şu hale bak.
Emiş gücü yüksek birileri gerek buraya.
Dmsas da olmasam alırdım biraz daha..
Belki erkenden gelirim ama, uygun yere gelirse yada direncini geçerse..
İttfh, Marshall biraz hızlı hareket etse yavaş gidiyor ..takviye ederdik...aslan artık iyice uyuzlanıyor uzun vadeci olacağız orda
bir de daha önceki 50-60 lı fiyatlardaki ucuzluğu okuyun.o zamanlar ismi malum otoriteler bile bedelsiz muhabbeti yapıyordu.
bizim insanımız kağıt uçarken kaçarken atlamayı sever.biraz daha yükselsin görün bakın dolar taşar burası.şuradan almıştım bu kadar kazandım daha çok yolu var vb.
haa inanmayın sakın , tahtada kimin nereden mal aldığı kabak gibi ortada...
yatırım tavsiyesi değildir
04.01.2018https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...443b0f467c.jpg
Bu üç bacıların spekleri, aradan geçen bunca seneden sonra yaşlanmış ve bu yüzden hareket kabiliyetini kaybetmiş, trade edemez hale gelmiş biri. Hatta demans olmuş ve hisselerini unutmuş biri.
Birileri keşfedecektir. Sadece sabır gerek.
Vay be ne günlerdi. Ben de flashback yaptım şimdi. . 70 leri beklemiştik. Sırf Twitter da bu hisseden dolayı hesap açıp Belgin Maviş i takip etmiştim. Belgin hanıma sorun bakalım ne diyecek. Devriki vardı bide. O nerelere gitti acaba. 50 maliyetli 2 lotum hala bekliyor. Kullanmadığım aracı kurumda.
G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://csb.gov.tr/turkce/index.php?...detay&Id=22107
çipli beton uygulaması hakkında
bence 12 aylık iyi gelecek. çünki son aylarda mevsim normallerin üzerinde seyrediyor hava. satışları da olumlu etkileyecektir.
Sektör aynı olunca cimsa nın aarkasına takılır belki...
Cip takarlarsa karlar daha mı şeffaf olur...
Bu gibi tahtalarda 2-3 zibidi olumsuz haber yayarak, yazın ortasında kar yağdırabilir. Aynı şekilde 2-3 ortak ne direnç takar ne karakol felan, kırar geçirir hepsini.
Tabi nerden bulacaksın sağlan adam oda ayrı.
Birde manüplasyon olayı var.
İyi bilanço ancak operasyona karar verdiklerinde gelir
Aksi takdirde ben olumluluk beklemiyorum
suyu çok çok ısındı...
Birde bu 9 aylıkta bilançonun kara dönmesi de biraz zorunluluktan olmuş olabilirmi acaba? 5 Yıl arka arkaya zarar açıklayan şirketlere yapılan yaptırımlara maruz kalmaması için. (Bu konuda çok bilgi sahibi değilim, bilançok işlerini bilen arkadaşlar bu konuyu yorumlarsa iyi olur)
mümkünse başka hisseye yönelin arkadaşlar naş burası dolu
Tşk muhteşem bilgilendirici bir çalışma olmuş. Ama bence bu şirketin yakın zamanda bir sermaye arttırımına gitmesi farz oldu. En önemli yükselme beklediğim kriteri bu bende
Taha Kardeş :)) Uzun süredir çıkmadığını herkes biliyor.
Allah hibirşeyi durağan yaratmamış..Ayrıca Diyalektik denen birşey var.. Hiç bir şey durağan değildir, hareket halindedir...
Yada borsa tabiri ile her inişin bir çıkışı vardır derler.
Çıkmayacak, düşüyor demekle bir halt olmaz..BU kimseye yarar getirmez. Moral bozmaktan başka.
Tabiki ihtimaller söylemekte fayda vardır ama "uzun süredir çıkmıyor bu yüzden çıkacağada benzemiyor demek" kağıda ilgiyi azaltmakdan vede mevcut yatırımcıyı bezdirmekten başka işe yaramaz.. Eğer amaç bu değilse yaazmayın bence....
Hepi topu 880 bin lot mal var.
Alsın bakalım birileri toplamda 50bin lot mal..
Bakalım direnç felan takıyormu..
Borsa olmuş 118 bin. Bu ve bacıları hala dipte.. Hemde bu bacılar öyle çaycının bir masa iki iskemble den mütevellit şirketleride değil. Hepsinin marka değeri var. Gidecekler. bir ileri bir geri.. Ama gidecekler... 6 hatta 7 yıldır bekleyenler, altı yıl daha beklemezlermi sence..İnanın bana her geçen gün, bu insanlar satmamak için daha da bekelrler. Yeni girmemişki bunca sene bekleyen arkadaşlar. Yeni girmiş olsalardı, belki 2 aylık bir sürede uzun gelebilirdi.....Velhasıl satacaklarını sanmam.
Her geçen gün, ve BIST 100 ün her çıktığı gün, bu tip geri kalmış, marka değeri olan kağıtlara ilgi artacaktır.
MRSHL, CMBTN ve İZOCM...
Unutma... Mrshl Rallide 250 cent potansiyeli var.. :)) ne kadar yapar siz hesaplayın.. Tabiki dirençleri de var.. Yıllar önce yazmışız o dirençleri..
İZOCM da acaip şeyler oluyor. Takasları bir alem..
ÇMBTN fık fık olmuş.
2018 içinde 58, temmuz 2019 da 90 olma ihtimali var.
69.5 üzerinde 12 zirvesini sermaye artırımı ile olacak ...(fon daki para yı bir şekilde okutacaklardır) diyor mohikan hocam