kar az geldi 6ila9 aylik kara bakildi oda beklenen cikti. ihale onemli.. yillik20 milyon euro blancoda fark yapacak az degil euro4 kusurlarda... beklemeye devam bu arada deutce ve citi takas orani azds olsa artiyor...
Printable View
kar az geldi 6ila9 aylik kara bakildi oda beklenen cikti. ihale onemli.. yillik20 milyon euro blancoda fark yapacak az degil euro4 kusurlarda... beklemeye devam bu arada deutce ve citi takas orani azds olsa artiyor...
haftalardır, Borsa eksi olunca Çelebi Eksi Borsa Artı olunca Çelebi gene eksi bu uğursuz bir gün de artı kapatmaz mı ;; THYAO % +7 artıda coşmuş ey gudumsuz çelebiler,,hani endeks üstü getiri ? tırşıkçılar,,
celebi aralıgın 10 undan sona çıkamaya başlarsa başlıcakk bu hisse bize kök söktürdü bilanço günü herkesi ters yatırdı ş....hırs yaptım yoksa sei çoktan bok mezarına yollamıştım celebii hep eksi kapat hatta ihaleyi alsan bile o gunde bile eksi kapat ki insanlar ne adi oldugunu görsün ytd
Karı yüzde 100’ün üzerinde artan 19 BIST 100 şirketi:*
Karı yüzde 100’ün üzerinde artan 19 BIST 100 Şirketi var. Bu hisseler: Kiler GMYO, Kartonsan, Kardemir (D), ICBC Turkey Bank, Pegasus, Banvit, Yataş, Tüpraş, Good-Year, Çemtaş, Anel Elektrik, Ereğli Demir Celik, Tekfen Holding, Çelebi, Sasa Polyester, Aselsan, İzmir Demir Çelik, Petkim, Erbosan.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
caktirmadanciti deuche takasi azda olsa artiyor haber olumlu geliirse 40lari gorur
yuh artik 40 dak 33.40da islem yok
günaydın hayırlı cumalar iyi başladık güne 34,70 hayırlısı ile bakalım
hacim yine düşük :(
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herhalde bu ay sonuna kadar belli olur eger alirsa 40 lari bulur cunku iki sene onceki fiyati su anda dolar nerde bist nerde beklemeye devam
bugun 36,00 üzeri durabilecekmiyiz bakalım
saat 4den sonra vede karanlik seansta belli eder 37 ye bile ceker zaten ky yok istedigini yapiyor
37 üstü kapatırsa harika olur çıkış devam etmeli korkum şu acaba ihale olumsuzda millete mal çakmak için mi bu yükseliş inş ihale olumlu olur ve 40 üstünü rahat geçer ytd
a mk hisse ne kadar sıgsın bi satışa 37 50 den 36 6 ya üştünnn klasik celebii ş... hissse tutun bi kerede
bu sefer karanlik odada yapti neyse haftasonuna kadar 40i bulur gibi
ubs resmen süpürmüş kendisi bu tahtanın ağa babasıdır bakalım alıma devam edecek mi ederse mis olur .
küsuratlarla uğraşmıyor bugun kademeler hep onluk ((:
insani sinir ediyor hale bak umut karanlik seans
​HAVACILIK SEKTÖRÜ: DHMİ’nin yayınladığı verilere göre Kasım 2017’de havaalanlarını kullanan toplam yolcu sayısı beklentilerimize yakın yıllık bazda %15 artış gösterdi (iç hat %13 artış, dış hat %19 artış). Yolcu sayısı Ekim 2017’de yıllık %12 artmış ve toplam büyüme oranı Ocak-Ekim 2017 döneminde yıllık %10,2’ye ulaşmıştı. Kasım gerçekleşmeleriyle birlikte yılın ilk onbir ayı için kümülatif yolcu büyüme hızı %10,5 seviyesine gelmiş oldu. İstanbul Atatürk havalimanında iç ve dış hat yolcu sayısı Ocak-Ekim dönemindeki sırasıyla %0,5 ve %5 artıştan sonra Kasım ayında sırasıyla %9 ve %20 artış gösterdi. Sabiha Gökçen havalimanında ise iç ve dış hat yolcu sayısı Ocak-Ekim dönemindeki sırasıyla %2,9 ve %7,6 artıştan sonra Kasım ayında sırasıyla %8 ve %16 artış gösterdi. Yorum: Kasım ayı yolcu verilerini son dönemde ivme kazanmış olan yolcu büyüme trendinin devam ettiğine yönelik bir sinyal olarak değerlendiriyor ve havayolu şirketleri açısından olumlu karşılıyoruz. VAR MI FAYDASI BU OLUMLU BULMANIZIN..
Alavere Dalavere GENE MİLLETİN ELİNE VERDİLER ÇELEBİ KLASİĞİ ,,HAVACILIK SEKTÖRÜ BÜYÜDÜKÇE ŞİRKET YÜKSEK KAR AÇIKLADIKÇA KÜÇÜK YATIRIMCI AVLAMACA ,,,atı alan üsküdar'ı geçmiş THY TAV PGSus,,makası açtı gene ,
38’den verdiklerimi kademeli almaya başladım. 36.50 - 36.00
Her 50 kuruşta alıcıyım aşağı doğru. Sert Yukarı ilk yaptığında da satıcı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hay maşallah havacılık sektörü ne bak thyao 4500 den kimsenin inanamayacağı 13.100 e kadar çıktı pgsus 11.00 den 30,60 a maşallah endeks 77,500 de iken 34.000 olan çelebi aradan 3 .5 yıl geçmiş hala aynı yerde bu gudumsuz çelebi hava milleti perişan etti ,,rezil etti,, ihale mi bunlar anca neyse ... 4 ay geçmiş neyi becereceklerse ... belli bir zamanı yokmuş böyle ihalemi olur ,,aslında böyle şirket mi olur ??? pegasus % 6 THYao bu günde %3 artıda bu çelimsiz çelebi gene EKSİ bırt
2015 yılında dolar bazında iki kez zirve yapmış fiyat 12 $ üzerinde şirketin kârini büyümesini herseyini bur yana birakirsak 12 doların bugünkü karşılığı 47 lira. Elbet değerine gelecektir ama bu kadar da sahipsiz başıboş bir hisse benim şirketime ait olsa utanırdım biraz.. umarım en kisa surede ederini bulur cok zaman kaybettirdi bize
bunlara havaalanlarinda yer hizmetini birak karayolunda dinlenme tesisi verilmez
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar iyi kar eyto sabah 37520 simdi 35720 helal vala para onlarda istegini yapiyor ky buralardan dalmasa bari
Bir zamanlar yalcin2004 abimiz vardı bu hissede adam teknik ne derse o olurdu.Burdamsin abey
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla helal olsun 80.milyon kar açıklamış şirketi çiklet paralarıyla bist'te yönetiyorlar 100 -200 tl ile %-1 aşağı %1 yukarı,,ÇELEBİ DENEN ZAVALLI ŞİRKET,,,sanki başlarında İŞ BİLEN KİMSE YOK GİBİ ŞİRKETİN..yoksa bu ortamda hele HAVACILIK SEKTÖRÜ REKORA GİDERKEN BUNUN SÜRÜNMESİNİN BAŞKA NE SEBEBİ OLABİLİR Kİ acep KAYYUM MU ATASALAR belki daha iyi olur..
adam 35300e 1420lot koydu herhalde 34 lere dusecek
bu uğursuz çelebi yerine THYAO alsaydım 5 TL civari idi şimdi 13,62 parayı neredeyse 3'e katlamıştım,, sen ne adi bir şirketmişsin be ÇELEBİ herkesi süründürdün ne başın belli ne ....kim der bu uğursuz Çelebi 78 milyon kar açıklamış hemde 12 aylık değil 9 aylıkta tüh senin kalıbına :(
aynen.. eskiden karanlik seansta bisiler olurdu ondanda vazgecti.. bu rada deuche ve citi takaslari 42 leri gecti.. ihalede gecikti hindistanda ne ulkeimis, 4 aya gidoyor
2 Mayıs 2036 tarihine kadar 19 (ondokuz) yıl süre ile işletilmesi...
2018 2mayisimi bekliyorlar....
bu ihale kesin seneye açıklanır seneye derken 2019 ne biçim ihale ne zaman ihaleleye girilecek ne zaman ihale sonuçlanacak hiçbir yerde yok
ytd degildir
arastirdim bulamadim herhalde ay sonuna kadar aciklanir alacak firmsda iki mayisa kadar yayirim yapacak...
bekliyoruz derler buyuk ihtimal...
bu işlem hacmiyle ne olur ki ? 33'e düşür ordan 38'e getir tekrar 33-34'e düşür tekrar 37-38 e getir 1 ARPA BOYU GİDEMİYOR Kİ
4yıldır bu kadar aymazlık olabilir mi? bu sene TURİZM REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRACAK BAKALIM ÇELİMSİZ ÇELEBİ NE YAPACAK GÖRECEĞİZ THYAO ŞİMDİDEN 4.5'LERDEN VERDİĞİ TEPKİYLE 13,6 LERE KADAR FIRLADI PEGASUS KEZA ÖYLE ,,,, :(