Bilanço üzerine konuşma yapmaya bile gerek yok :) 4 çeyrektir yükselen bir favök ve marj bulunmakta . Klasik iyi bilanço baskıla dur :(
Printable View
Bilanço üzerine konuşma yapmaya bile gerek yok :) 4 çeyrektir yükselen bir favök ve marj bulunmakta . Klasik iyi bilanço baskıla dur :(
Her hiss için farklı. imtiyazlı hisseler mevcuttur . Ve hangi gurup hissenin hangi imtiyazları var esas sözleşmede belirtilir . Mavi de 108 bin adetlik a gurubu hisse. Yönetim olusturmada etkili. B gurubu da yüzde 10 geçince. Yönetime girer ama a gurubunun onayı lazım :)
69,15 te destek var bakalım gün içinde orada kalabilecek mi?
%100 bedelsiz verityormuş..
bedelsiz kararından sonra artık harekete başlayacağını düşünüyorum. ytd.
Dün bir miktar geri alayım dedim vazgeçmiştim, akşam bedelsiz haberi de gelince tüh kaçırdım derken, bugün piyasanın da yardımıyla alım fırsatım oldu. Hayırlısı olsun.
Yıllar sonra borsaya ilk adımı Mavi ile yaptık güzel bilanço ve kur avantajıyla önü açık bir sektör daha fazla buralarda kalmaz gibime geliyor.Hayırlısı bakalım
Az önce 67 lerde işlem görürken biranda 68.6 ta 100.000 lotu alıp tekrar aşağı saldılar.Bezdirip mal topladıkları çok belli bu tahtadaki spek. bayağı acami :) olsun sabırla bekleriz
bedelsiz ayagına bize 72 den caktılar galiba bunu.
Son 6 ay içerisinde yabancıların ençok sattığı 10 hisse arasındaymış malesef gözden kaçırmışım vedalaştık kendisiyle inş. bekleyenler kazanır saygılar
İs yatirim son ceyrek icin cok dusuk kar tahmini yapmis anlamadim.var mi irdeleyen.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mavi kurumsal şirket algısını çok iyi oynuyor . maalesef bu ülkede kurumsal kchol ve erdemir gurubu gerisi hepsi fasa fiso . kaç haftadır sermay artışı ıle ılgılı surecı bıle tamamlayamamış birr şirket . hadıi dıyelım sorun var işte kurumsallık burda devreye giriyor açıklama yok . neden yok bilemıyorum . hisse başı boş bırakılmış yıları kopmuş tosun gibi ordan oraya savruluyor .
ıkı gun bounca artı kapaması perşemebye işaret sanırım . umarım satış fırsatı olur
şaşırtmaya devam ediyor üç gündür :)
sonunda özüne döndü eksi ile :) sermaye artırımı sümen altı mı ediyor spk acaba :) bu hafta da yok
Mavi' nin son çeyrek karı geçmiş yıllarda da diğer çeyreklerden daha zayıf olmuştur , şirketin sektörü ile ilgili bir durum.
Bu son çeyrek kur nedeniyle geçmiş 4. çeyreklerden daha iyi olacaktır.
50 - 70 arası bir kar gelebilir son çeyrekte, tahminime göre
Pazartesi karı gelecek.
14 mart 2021 finansal sonuçlar
15 mart web yayın.
Web sitesinde açıklanan tarihler .
Benim anlamadığım , yabancı neden bu kadar sattı. 88 den 43 geldi payı. Bazı kurumların önümüzdeki yıl için fd/favök ,f/k tahminleri bayağı ümit verici. Ama yabancı hala satıyo .Burasını anlamadım. Savaştan önce başlamıştı zati. Ülkenin alım gücü...vs konusu ile ilgili olabilir. Çok anlamam ama bana bu fiyatlar makul geldi. Bilançoya bişey kalmadı , bakalım sonrası ne olacak ?
Saygılar :)
mavi ortalamaları yukarı döndü
2.18 krs temettü ve agustos ayı için de verılecek bu da demek oluyor kı bedelsız de eylul ekıme kalır
Net Dönem Kârı
400.440.871
Hayırlı olsun.
temettü oranı yetersiz . ve muazzam yabancı satışı var bir türlü bitmedi .
''2022 ‘ye iyi başlangıç:Yönetim ayrıca 1Ç22 görünümü ile ilgili bilgiler verdi. Buna göre benzer mağaza büyümesi geçen yılın aynı dönemine göre 1 Şubat-13 Mart arası süreçte %136 büyürken, Türkiye online satışlarının yine aynı sürede %90 büyüdüğü belirtildi''
Halka Açık Ortaklıkların Pay İhraçları
Mevcut
Sermaye
Yeni
Sermaye
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Türü İç Kaynaklardan
Mavi Giyim Sanayi ve
Ticaret A.Ş. 49.657.000 99.314.000
Bedelsiz sermaye artışı başvurusu SPK ca onaylanmış. Hayırlı olsun.
İyi elimizde küsuratlı hisse olmayacak :))
sabah açılış fiyatının altına ilk gelmesi ile satmam bir oldu :)
Mavi[emoji170]mavi[emoji170] mosmor[emoji35]ediyor
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/piyasaturkiye/st...855395846?s=21
İş yatırım raporu
Birkac aydir surekli gun ici alip satiyorum. Guzel trade yaptiriyor. Bazen gunasiri tasidigimda oluyor. Orta uzun vade de 140 lari gorme potansiyeli var.
Rusya ve Ukrayna dan cikan fonlarin Turkiye ye gelmesi durumunda girecegi bir kac hisseden birisi.
Sn bağbozumu 80 gördük :)
Tezol bende de var. mavi den daha yuksek bi harekette cekebilir yalniz yuklu miktar mavi deki gibi alinip satilamiyor ne yazikki.
Mavi yi gunu birlik trade icin dun sattim bugun bir iki alim firsati verdi mesguldum kacirdik. Artik 80 kusurlerden trade ederiz.
Mobious’ ada selamimizi cakalim.