Sağol kardeşim hoşbuldum
Printable View
Sn bocjo şu haberi okuyup değerlendirir misiniz ben bişey anlamadım ytd
https://smallcaps.com.au/coca-cola-a...a-cola-europe/
Amatil Asya Pasifik bölgesinde şişeleyici.bizde CCi şişeliyor. Amatil 2000li yılarda Coca-Cola hbcnin satın almasini yapmıştı yanılmıyorsam en buyuk2. Şiseleyici pozisyonundaydi. Bizde öyle bir satın alma olur mu sanmam ama zaman gosterir elbet.
Mesela ccep şiseleyici 300milyon civarında tüketiciye hizmet ediyor piyasa değeri 22milyardolar.
Bizim Coca-Cola içecek 400milyon tüketiciye hizmet ediyor piyasa değerimiz 2milyar dolar. Genç gelişmekte olan coğrafyanın az daha gelişmesi gerekebilir.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu nasıl dolar bazlı bir fiyat bu ..ayıp yani 2006 dolar fiyatında..
Bu işte bir terslik var ..2006 yılında 7 liradan arz olmuş 5.5 dolar ..5.5 x 7.65 = 40..
Hisse 60 lira da ...olacak iş değil..
Borsada Fırsatlar Bitmez, Sen Yeterki Parayı Bitirme
Bugün BGC Partner.. 63.777 maliyetle 60.000 lot kemiksiz (hiç satış yapmadı!) alış yaptı ve en iyi alıcıydı. Bu ümit veren bir durum.
Ak YTR 49, Bank of Amerika 31 bin lot satışla, tahtayı bozan aracı kurumlardı.
Yine de, bir basamakta olsa günü yükselişle kapattı.Bu da güzel.
Yarının, yukarı dönüşün kesinleşeceği gün olacağını düşünüyorum.
8.75 dolar seviyesinin üstü lokum lokum
Hele bı teknik analiz yapın teknikci arkadaşlar ytd
Satış kademeleri bomboş .malını Alan uyuyor heralde hiç satası yok mal sahiplerinin :) sinsi cola xxx
Çok gecikti!
Endekste 1365 lere kadar bir düzeltme bekleyenler çoğaldı. İnşallah biraz kar etmeden yakalanmayız. Ben, 59.00 a stop koydum valla...
Biraz başına buyruk bizim delioğlan cola.yuzde80 i citi ve deuche de
8.99 dolar karanlık odadan aydınlık çıkış. Lokum
65 ten ortak oldum miss sessizlik candır
Kap Geldi
Özbekistan Cumhuriyeti Devlet Varlık Yönetimi Ajansı ("SAMA") tarafından kısa bir süre önce duyurulduğu üzere, Coca-Cola Bottlers Uzbekistan, Ltd'nin ("CCBU") %57,118 hissesi satış sürecindedir. Şirketimiz, Özbekistan'ı, mevcut faaliyet gösterdiği coğrafyaya uygun bir ülke olarak görmekte olup, satış sürecinin ilk aşamasında katılımcı olabilmek için SAMA'ya başvurusunu dün akşam yapmıştır.
Satış süreci ile ilgili detaylı bilgilere https://davaktiv.uz/cocacola/en.html adresinden ulaşılabilmektedir.
Özbekistan Devlet Holding Şirketi O'zbekoziqovqatxolding'nin %57,118 ve The Coca-Cola Export Corporation'ın %42,882 oranında payına sahip olduğu Özbekistan'ın en büyük gazlı içecek üreticisi olan CCBU'nun 2019 yılı pazar payı yaklaşık %47'dir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/896179
Son 2-3 gündür seans bitimine yakın ısrarcı alımların sebebi gelen kap olabilir mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazartesi ve salı günü alım yapacağım uzun zamandır takibimde geç kaldım , bu hafta temettü Kap ı gelmesini bekliyorum , keşke şu endeksde 1,500 ü kırsak ama buralarda biraz oyalansak ccola 10 doları görebilirde
Yeni ortaklar gelmeye başlamış, aylardır kendim çalıp kendim oynuyordum
Coca Cola İçecek, SAMA'nın LLC Coca-Cola Bottlers Uzbekistan (%57.11) hisse satışına katılımcı olmak için başvurdu xxx
Aramıza katıldınız mı barbi siz gelmeden yükselmeyelim
Endeksin dünkü oynaklığı beni ürküttü.
Elimde kalan son hisse olan colalarıda, sabahtan verdim. Şu an % 100 nakitteyim. İyi bir düzeltme mutlaka olacaktır.
Endeksteki düzeltmelerde düşmeyen hisse olmuyor. O zaman uygun hisselerde, uygun fiyatlardan, kademeli olarak yeni bir portföy oluşturabileceğimi ümidediyorum.
Kalanlara bol kazançlar.
Ben tekkeyi beklerim. Yine bekleriz gecikmeyin
KOLASIZ BİR PORTFÖY PORTFÖY DEĞİLDİR.
Bana alım yasağı getirsinler, tek bir kağıt alma hakkın var desiinler, kolayı tek geçer onu alırım.
Boğazın kenarında balık yiyenee kola içer, inşaat işcileride açar bi 2.5 luk kola içer. Kola budur. Kola insanın kendine en basit ve ucuz ödülüdür.
9 ayliklardan sonra alıp bir süre taşıdım. Uzunca bir süredir elimde yok. Restaurantlar son gerçekten itibaren kapalı. Bu durum şirketin satışlarına nasil yansır. Bunun cevabını net olarak veremedim çünkü elimde bu konuyla ilgili veri yok. Yillik bilanço açıklanınca öğreneceğiz. Yorumu olan varsa okuyabilirim.
Haydi breh oturmaya mı geldik 7x Lere başladık. Xxx
Yazmamı beklemiş. Elinde olanlara hayırlı olsun.
İnşallah, buralar biraz hareketlensin . Dolmuş şoförü gibi hissediyordum cola topicte gelen gidiyordu.
Benzeri Görülmemiş Bir
Yılda Güçlü Performans
2020 Dördüncü Çeyrek Özeti
Konsolide satış hacmi
%11,7*arttı
Uluslararası
operasyonların satış hacmi*,8*arttı
Türkiye operasyonlarının
satış hacmi*%7,3*arttı
Gazlı içecekler
kategorisi*,2*büyüdü*
Cola-Cola markası
olağanüstü performans sergileyerek*$,8*büyüdü***
2021 de ise 2020 nin üstüne %4-6 aralığında büyüme bekliyor
Show must go on
Bugün ccola için güzel bir gün oldu tavan olsaydı çok daha güzel olurdu yine de memnuniyet içindeyim inşallah önümüzdeki günlerde daha güzel olur temennisindeyim yatırım tavsiyesi değildir