https://invst.ly/6fr4a
Printable View
Yaw sende gitceksen git düşceksen düş..
Yakında Savunma sanayine iş yapacağı dedi koduları yükseliyor...Haberi olan var mı dostlar ??????
grafik formasyon obo alt ucu 3.48. orayı beklerim cıkamadıgına gore oraya degmek ister
çok geride kalmış bir hisse rokete bağlarmı bağlar belki biraz alayım
yine bela akuttun aferin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,00 dan aldım bakalım ne olacak
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e772879c9.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b763f0fc9a.jpg
Ericsson GA 628 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
omuz bas omuz formasyonu 3.48 dususu oncesi eldeki malları cıkma hareketi dun 4.19 yaptı bugun yine çırpınıyor obo formasyonu 4.25 ustunde kapanıs olmadıkca bozulmayacak beklentim 3.48 bikac gune
Bu defa farklı gibi. Bu çıkışı bir haberle desteklese uçar gider..
hacim zayıf birşey olmaz geri gelebilir..ytd
Bu kağıt artık o fiyatlara gelmez aksi bir durum olmadıkça 4.10 üzeri kapanış bana yeter
Birkaç gün daha 4 üstünde kalması lazım yoksa hakikaten belli olmaz buna. Bi bakmışsın 4 altına gelir yine ama 3.48 filan olmaz artık, en kötü zamanında bile görmedi oraları. 3.90'da taban oluşturdu altına kolay düşmez. Tekrar 3.90a gelip satmadığımıza yine pişman etmez inşallah.
3.80-4.25 bandını gorunen o ki yine kıramadı yukarı bu hacimsizlikle zaten kıramaz da o yuzden alt bandı kırmasını bekliyorum artık
Sazan bu arkadas. Iki yildir sasmiyor.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
az cok bilirim bunu 4.30 ustune atarsa hızlıca 4.70 gider ama atamazsa tekrar 3.90 a geri doner
2 gun sonra nolucak fuzemi olucak ya da denizbank gibi yabancılara satıs haberi mi gelicek nolucak yani ? grafik 4.25 gecerse ustune katlayıp 4.80-90 olur diyor ama gecemezse 3.50 lilere geri gelir diyor .gececek gibide gorunmuyor geberik hisse ..endeks 90 000 lerde iken 5 tl degilmiydi eeee endeks 120 000 mantıken 7.5 -8 tl larda olması lazım .patron destek olmadıktan sonra yukselmez kaldıki patron destek degil kostek oluyor azıcık yukselse hemen indiriyor ..endeks rekorlar kırarken yukselmemeisken endeks 110 000 e geri dusse zaten 3.50 ye rahat gelir
Böyle de gidebilir yükselmek için sebep şart değil borsada ama bir haber gelse daha yukarıya, daha sağlam ve hızlı bir çıkış yapardı. Bu kadar sessizliğin altından haber gelecek beklentisi vardı ama bir şey çıkmadı şimdilik.
aaaa 4,31 olmuş:hah:
Gelecek gelecek haberde gelecek. Hisseyi yakından takip eden eskiler gelecek haberinde neyle ilgili oldugunu tahmin edebiliyordur. Ben şunu görüyorumki adam çok profesyonel hisseyi hiç radara sokmadan 60 kademe yukarı çıkardı hissettirmeden. Artık eskisi gibi yukarı boş gidip zank diye spekülatif çalışmıyor ve her kademede işlem görüyor.4.14 üzrinde yön yukarıdır.
Iki yildir ne guzel tuy koparta koparta istikrarli bi range de gidip geliyorduk. 8.70 lerden bana kitledigini geri de vermisti. Ya uyandi ya bir seyler olacak. Bekleyip gorecegiz.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine hüsran yine geçemedi yukarı bandı.
.bu hisseye yıllardır yatırım yapan ne zaman kazanmiski şimdi kazansın
Maalesef yine pişman edeceğe benziyor. Ne dengesiz hissesin sen böyle yaa..
3.50 de kesmez artık bunu yılların dibi olan 2.90 gorunuyor
Bence korkutuyo garanda oldgu gbi ole aliyim gitcek diye bse yok dokmek için.bir suru numara yapcak hayrlsı artık ytd
4 gunde zar zor ittire kaktıra cıktıgını 2 saatte ne guzelde dustu cok iyi hisse bence acayip iyi :thumbdown: oglen uyarmısız azıcık cıktınmı patron hemen satısa geciyor dusuruyor diye 6 aydır aynı sey yine yanıltmadı patron efendi 6 aydır en ufak cıkısı satıs firsatı biliyor 10 tane hesabı var hemen yancılarına veriyor emri dusurtuyor bu hisse yukselmesi icin soyle en az %300-400 bedelli yapmalıki kucuk yatırımcıyı cekmek icin yukarı gitsin gecmiste ancak bu sekilde yukseldi yoksa yıllardır kar yok bedelsiz yok yok oglu yok ...korkutuyorsunuz diyonuzda cıkıcak hisse ne endeksi takar ne baska biseyi atom bombası patlasa yine yukselir beklenti yok ..belenti olsa cıkardı zaten en son biz duyardık ...bakın en cok cıkanlara yayla derimod denge flap gibi...endeks dusuyor onlar %10-15 yukseliyor ..yani yukselcek hisse yukselir .
3.50 ye de deyebilir ama alım frsatı vermez. teminki hareket gbi drek ceker yukarı..