Açıklamayı Bist istiyor kendi kafasına göre yapmıyor...
Printable View
k.yatirmciya boşuna kıpraşmayın ben nedersem o olur Tobo obo boş iş tekniği ben çizerim ister 1---8 tl [emoji4] [emoji4] [emoji4]
vay arkadaş sattık ya yükselir artık.
bugün 6 üzerine atıcak gibi sanki dün korkutma amaçlı 100k koydular 6,00 a sonra birden aşağıya indirdi. hani benimki tarmanın senaryosu ama inş. uçuş bugün başlar :) (birden 5,60 ta buluyormuşuz kendimizi :) ne küfür ederim ramazan ramazan, bildiğim tüm küfürleri ederim hatta :) )
Haydaaa sen satmadınmı? Yandık:))) temettü yaklasıyor ay sonu grafikte tamam in artık joey önümüzü kapama:)))
nadir görülen işlem hacimlerinden birine doğru gidiyoruz. hayırlısı allahtan
son üç ayın en yüksek işlem hacmine ulaştık :)
Ben sattım ya göğe merdiven dayamış uğursuz. Ulan ne bahtsız be lanet olsun diyesi geliyor insanın
ulan bahtımı seveyim be...6,11 olmuş ne bahtsızım be.... satmamı bekliyormuş birileri..
sn acemi
bu iş böyledir. sıkma canını ........
1-2 lot alayım mı ne dersiniz?????
en az 5000 lot bekliyoruz :)
dunku alış zaten fiktif alış değilse yükselişin arkası gelir. o kadar malı alan 5500 geri vermek için almadı ya en azından dun 50 100 bin alınmıştır. o bakımdan cemtas gibi ufleye ufleye yiyor ondada öyle oldu 1 3 1 3 derken 3 5 son günlerde yuzde 4 6 lar arka arkaya geldi ve niyazı istifden bile malı kapıp zirveye taşıdılar dur bakalım burda ne olacak aynı senaryoylamı oynayacaklar.
@beşiktaşk çok az bişey daha yükselsin ben kaçıyorum. inşallah benim uğursuzluğum işinize yarar bir iki tavan yaparsınız :) benim satışımda öyle aham şaham bir kademe oynatmaz. çok bekletti bucim valla beklerken bunaldım. buradan da yavaş yavaş yükselir diye sinir oldum. her ne kadar elim satmaya gitmesede zannedersem satıcam :)
Alırsam neler olur siz hesap edin artık
Endeks yükselirken düşen bucim şimdi yükseliyor ve hacim de fena değil gibi.
Beklentiler sadece bizde değil sanırım, hareket geldi birkaç gündür. Artık Ağustos'la alakalı durumlar yada bir sonraki bilançoyla alakalı mı göreceğiz.
İnşallah güzel günler hepimizin olur.
Çok hacim az ses....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endeks 100. Bin halen nazlanıyor..
sabııır sabıır :) bizi öldürmeyen şey güçlendirir :p
200 günlük hareketli ortalama 6.07 bir türlü kırılamıyor :(
adi ********ler köpekler gibi yalasa doyardı,,,bizim adi köpek doymadı..:28:
Kimse memnun değil bu durumdan [emoji3] deliye bağladık [emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derdi ne bu adamın, KOPART GÖTÜR İŞTE NE OLCAK Kİ ;)
19 haziranda temettüsünü verecek.0,15 kuruş lot başına temettüsü.fiyat hareketi hızlanabilir.
Yatırım tavsiyesi degildir.
Geçmiş yıllarda temettü verecegi haftalar da fiyat hareketleri hep olmuş.Bu yıl da olur diye düşünüyorum.Takaslarda son 10 günde yabancı alımları da artmış.Citi yatırım takasında önemli artış görünüyor.150 bin lota yakın hisse alımı yapmışlar.
Yatırım tavsiyesi degildir.
bizim ÇED raporu alınan arsa zeytinlik değil dimi şimdi bu mevzu etkilermi bizi
Bu gün kuyruğu dik tuttuk ama [emoji4]