Son durum nedir elinde hisse olanlar iflas müdürlüðüne baþvurmalý mý ben baþvurmadým ne yapmalýyýz
Printable View
Son durum nedir elinde hisse olanlar iflas müdürlüðüne baþvurmalý mý ben baþvurmadým ne yapmalýyýz
Bu adres vakýf katýlým olmadý mý nereye baþvuru yapacaðýz alacak kaydý baþvurusu mu yapacaðýz bilen var ise yardýmcý olabilir miAlýntý:
Müflis Banka Ýflas Ýdaresinin bulunduðu Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/Ýstanbul adresine mevcut hisse senetleri fotokopileri eklenmek suretiyle dilekçe ile baþvuru yapýlmasý gerekmektedir.
son günlerde bazý arkadaþlar kayýt ile ilgili bir þeyler yazmýþ .hiç bir yere baþvurmadým bundan sonra ne yapaçaðýz diye. ist. 1.iflas masasýna baþvurduk . taþrada ikamet edenlerde bulunduklarý yerden baþvuraçak dediler sonra ümraniyede ki asyb ana binasýna dilekçe ve hisse adedini gösteren çýktý ile þahsan ve ya posta ile baþvuraçak dediler baþvuru için zaman süre yazmamýþlardý yani belli degil .bu zamana kadar baþvuranlara herhangi bir açýklama gelmedi en azýndan ben 2 yere de baþvurdum bana gelmedi alaçaklý listesinde ismim vardý
yayýnlanmýþtý ara sýra bakýyordum 2.3 yýldan bu yana o sitede kapalý yoðunluktan dolayý açmýyor öyle yazýyor kýsaça son durum sýfýra sýfýr elde var sýfýr
arkadaþ 1.iflas masasý ist. adliyesinde il dýþýnda isen bulundugun ilin adliyesine baþvuracaksýn o zaman bazý arkadaþlar yazmýþlarý hangi makeme oldugunu þimdi hatýrlamýyorum yalýnýz 62.5 krþ harç yatýraçaksýn ve sana takip için bir sýra no veriyorlar þimdik ise son durumu bilmiyorum ve ya 1.iflas masasýnýn teleronunu bul detaylarý ögren
Hallettim. Saðolasýn.
Nasýl hallettin kardeþim. Normalde b grubu hisse senedi sahiplerinin alacak kaydý yaptýrmasýný gerek yok diye biliyorum. Zaten bankanýn sitesinde hisse senedi sahipleri için açýklama yapýlacak yazýyor. Ama insanýn içi rahat etmiyor. Bu hisse senetlerinin fotokopisini nereden alicaz. Mkk da hisse miktarý belli sonuçta
bankanýn sitesinde öyle yazýyor ama tmsf de hisse senetleri için talepte bulunmanýz gerek denmiþ. senin gibi biri daha yazmýþtý gerek yok diye aradým hem bankayý hem iflas masasýný hak talep etmek gerekiyor dendi. ist. iflas masasýna gidip hallettim. bulunduðun yerden de yapabilirsin harç ödemen gerekiyor 89.6 ve 60 olmak üzere iki adet. Hisse senedi bilgilerini yatýrým þirketinden imzalý þekilde istedim. Dediðin doðru, ispat edilebilir ama uðraþa da bilirsin, zaten pek bir beklentim de yok sadece yapýlacaklar ne ise yapayým dedim.
bazý arkadaþlar nasýl olsa kaydýmýz var sitede de iflas masasý yazmýyor diyerek yýllarca kendi bildiklerini yazdýlar batýk bankerlerde de aynýsý oldu hak talebi için belgelerle tasviye kuruluna baþvuruldu adamýn malý satýldýkca sýradakilerine ödeme yapýldý iflas masasý banada her türlü alaçagýný bize baþvuraçaksýn harcýný öde gel kayýt altýn alalým dediler bende dediklerini yaptým 200-300 sýra arasýnda yerimi aldým bekliyoruz ne çýkaçak belli degil ümraniyeyi siteye kim koydu orada evraklarý teslim alan kiþi geliþi güzel bir kutunun içine atýyor aldýgýna dahil bir belge bile vermiyor kendiside kayýt altýna bile almýyor tamam bu kadar diyor arkana baka baka ayrýlýyorsun.
Hisse satmak isteyen var mý?
SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
deveyi hamuduyla yutmak deyim var ya iþte aynýsý asyab da gayrýmenkulleriyle yuttular .hak yemeyi ne kadar çok seviyorlarmýþ . hani kayyumlarý çok övüyorlardi çülü vahya dönüþtüruyorlar diye gayrýmenkulleri yöneten kayyumlar ne yapýyor açaba sefasýný sürüyorlardýr herhalde.
asyab ana binasý vakýf katýlýma verilmiþti bir zamanlar binanýn kiralýk oldugunu yazanlar oldu kimileri bankanýn dedi tbb incelerken ana binanýn adresi olan Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/Ýstanbul adresinde KLNMA bankasýnýn adresi de ayný
sizin belirlediðini zbir borsaya trasnfer yapýlýyor, sizi asyakatýlýmdan aramadýlarmý?
Selamun aleyküm arkadaþlar,
asyabanktan aranýp ve bazý belgeler doldurulup hissesini baska bir banka üzerinden farklý bir aracý kuruma transfer ettiren varmý?
burada asyab hisselerini baþka bir aracý kuruma transfere eden yani þuan elinde asyab hissesi bulunan varmý?
örneðin beni 1 ay önce aradýlar ve hisselerinizi baþka bir bankadan hesap açýp oradan hisse senedi için hesap açýn dediler ve hisselerimi oraya transfer yaptýlar,
þuan bunu yapan baþkasý varmý burda?
Satmadýysan ben alýrým
selamlar.
bu icra masasýna nasýl baþvuruyoruz ?
internet üzerinden baþvuru yapýlabiliyormu ?
benimde elimde biraz hisse var baþvuruda bulunmak istiyorum.
bunun için neler gerekli?
gelin inat etmeyin adabanký 10 dan fazla satýþa çýkardýnýz sonunda merkez binasýnda faliyetine devam ediyor her an yine satabilirsiniz bu ortamda asyb ana binasýný açýn faliyetine devam etsin binlerce yatýrýmcýda al sat iþlemine kavuþsun piyasaya taze kan gelsin her kýzýn bir alýcýsý vardýr halk dilinde kör topalýn bile kýsmeti oluyor da asyb mý olmuyor satmak için kesin kararlýysanýz alýcýsý çýkar .
Aracý kurumundan yada Bankandan; ASYA BANK hisselerinle ilgili döküman istiyorsun. ( Kaç lot olduðunu belgelemek için ), Nüfüs cüzdaný fotokopinle birlikte Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/Ýstanbul adresinde bulunan Ýflas Ýdaresine ekte belirttiðim belgeler de þu kadar lot vardýr, gereðinin yapýlmasýný rica ederim diye bir dilekçe ile baþvuru yapýlabilir.
Ýstanbul dýþýndakiler ise ayný evraklarla iadeli taahütlü mektupla baþvurabiliyordu.
Yine de çaðrý merkezine 0850 222 4 888 telefon açýp bilgi almayý deneyiniz...
Merhaba Arkadaþlar,
Riske atacak bir miktar birikimim var.
Beklemekten usandýysanýz, önce hisse devrinin gerçekleþmesi kaydý ile tüm hisselerinizi 25 kuruþtan satýn alýrým.
Tüm iletiþim bilgilerimi ev ve iþ adresimi verebilirim.
Emekli olduðum bankamdan kefil gösterebilirim.
Saygýlarýmla
Veli Can
0535 106 05 05
V.can2277@gmail.com
HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþlar içra masasý yok iflas masasý var o da ist. adliye sarayýnda mektupla olmaz arayýn bilgi alýn harç yatýraçaksýn ondan sonra kayýt olaçaksýn kayýt olduktan 2.3 gün sonra adalet bakanlýgýnýn e devlet de ki içra bölümünde alaçaklý listesine otomatik olarak alaçaklý olarak kayýt olaçaksýn bende öyle oldu son durumu bilmiyorum. en iyisi tlf. arayýn kesin bilðiyý oradan alýn
Ben direk iflas masasýna bankasya genel merkezine dilekçe ve banka dokümaný göndermiþtim ordan bana bir yazý geldi daha sonra bilgilendirilceksiniz diye bide burdan hisse senedi satan oldumu ve kac paradan benim tahminim en kötü ihtimal hisse baþý 1 tl üzerinden paramizi alacaðýz 1 ila 1.5 sene içinde olur diye düþünüyorum inþaAllah
selamun aleyküm Arkadaþlar,
Hisse satacak olan varsa tüm hisselerinizi 35 kuruþtan satýn alýrým.
Hissedarlara bilgi paylaþtý diye, görevinden alýndý gibi yazýlara diðer forumlarda rastladým, olduðu gibi görselleri buraya aktarýyorum.
Eðer ki hesaplanan geçen sene ki oranlar doðruysa, inþallah doðrudur, bu sene daha yüksek olmalýdýr.
https://i.hizliresim.com/Kf3u6l.jpg
https://i.hizliresim.com/RnNfFb.png
Bir miktar benimde riske atabileceðim ufak bir birikimim var. Makul bir fiyat olur ise asyab yüzdelerinizden bur miktar alýp beklemeyi düþünüyorum.
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisselerimin bir bölümünü satmayý düþünüyorum.
ilgelinirseniz custombluex@hotmail.com dan iletiþime geçebilirsiniz.
1 TL den 41000 hisse satýlýktýr
ASYAB hisselerimin 80.000 adeti 1,25 TL fiyatla satýlýktýr. Ýlgilenenler bana özel mesaj atarak ulaþabilir.
var mý geliþme veya herhangi bir beklenti
42.000 adet hissem tanesi 55 kuruþtan satýlýktýr. Lütfen pazarlýk için kimse yazmasýn, fiyatý kendine uygun bulan arkadaþlar yazarsa daha iyi olur.
millete kuru ekmeki çok görenler bizi de kuru ekmek e talim ettiriyor.
Kuru ekmek yiyorsa aç deðildir' diyen AKP'li Þahin Tin, yediði yemeklerin ücretini belediyeye yazdýrmýþ
“Kuru ekmek yiyorsalar aç deðiller demektir" sözleri ile tepkilerin odaðý olan AKP’li Denizli Milletvekili Þahin Tin'in, yediði kebaplarýn ücretini (215.00.tl) Denizli'nin Çivril Belediye Baþkanlýðýâna yazdýrdýðý ortaya çýktý.
Boðazýnda kalsýn...
bu forumda yolsuzlukla, zimmetine para geçirmek dolandýrýcýlýkla ilgili yazýlar yazýnca bir çok arkadaþlardan tepki görür gerçek dýþý olduðuna dahil bilgi yazar hakaret ederlerdi. halada çoðu daha ayný kafada görmüyor duymuyor kulaklarýný kapýyor tarým kredi müdürü dünya kadar yolsuzluk yapmýþ kredi çeken çiftçiye ihtiyacý olan örnek 100 tl kredi vermiþse 120.150 tl çekmiþ gibi göstermiþ aradaki farký cebe koymuþ çiftçiye de 120-150 ödetmiþ gübrede ,yemde ilaçta ayný iþlemi uygulamýþ ibb ihalede yolsuzluk yapýlmýþ belediye zarara ugramýþ 4 kiþi hakkýnda dava açýlýyor vali izin vermiyor cumhur baþkaný üzerinde 2 yýl geçmiþ uyduruk dosyalar diyor býrakýnda yargý karar versin uyduruk olduguna.............