devamlı guncelliycam bu tiplerin arızalarını. 1.14X lerden eurusd short dedi 1.18 oldu. bist vadeli ye 127 binlerden short dedi 135 bin oldu. 1247.75 ten gold short dedi. 1270 oldu. dxy den yine terso. hep ters kolpa.
Printable View
devamlı guncelliycam bu tiplerin arızalarını. 1.14X lerden eurusd short dedi 1.18 oldu. bist vadeli ye 127 binlerden short dedi 135 bin oldu. 1247.75 ten gold short dedi. 1270 oldu. dxy den yine terso. hep ters kolpa.
Sayın mme ;sayın stonhand'in attığı grafiklerde hiçbir sorun yok belki tek sorun o grafiklerdeki resmi yanlış okuması ve bu yüzden de terste kalmış olduğunu düşünüyorum.
Benim dolar ile ilgili düşüncem de basından beri belli ve kur da o yönde yol alıyor.
Bulunduğumuz durumda doları kısa vadede yukarıya taşıyacak hiçbir emare yok tam aksine ben daha da düşeceğini düşünüyorum.
Saygılar..
bakınız sn Berdog. bu kadar grafik bilgisine sahip olan birinin en azından eurusd nin buralara geleceğini ongorememesi mümkün değil. aylik grafiğe bakan çok rahatlıkla görürdü. bist vadelide, gold u eurusd'de şu pozisyonu aldım dedikten çok kısa süre sonra tam tersi gelişme seyri tesadüf mu
Bence tesadüf olabilir çünkü etrafımda terste kalmış o kadar çok insan var ki!
bi ağa vardı buralarda. aylar önce.. dolar başlığında. forum etiğinin içine ederek de olsa eğlenceli yazıyordu. iki üç tutturdu. herkes yere göğe sığdıramıyordu ağalarını. sonra bir çuvalladı, pir çuvalladı. ben dahil birileri yüklenince reis sevgisi dolu (abartmıyorum) video ve bi kaç tehditvari laf ile uzamıştı. sonra bi döndü mü ne galiba, bilmiyorum. takip etmedim.
bundan sonra daha bi üfleyerek okuyorum buraları. aman diyeyim. siz de öyle yapın.
yatırım tavsiyesidir.
bu dediğiniz kişi eski forumdaydı, kayıtdışı belkide para aklayan bir simsardı. kaç kere gel dükkanıma diye tehdit etti. salağa bak ne gelecem lan senin batakhanene. bunlar vergi falan vermez ama sözde en vatansever bunlardır. malum çarşıda vergi kaçırılıyor dediğimde delirmişti, hemen osmanlı düşmanı da olmuştum
Bugun 53.35 gelirse saticam buneya.
Bist te dusuyor .verilerde iyi gelir inşallah.
yoksa sinirim bozulucak.
Ston 53 gelirmi bugün
Agalar bugün viop tarafını hallediyorlar orada osmanlıcı dünya gücü olacağız , dabah fetihe başlasak 3 güne acrupayı işgal ederiz tayfası vardı onları bir güzel kerkiyorlar hahhahaha o arada tabiki doları tutacaklarki bahhh dolar artmuyor bu süşüş sehhteeeee desin birileri hahhaha
Yatış devam tatil devam
Paramanya hocam alöah için 3 yada 4 günlük pozmu alınur yeri gelecek 6 ay 1 sene kıpırdamayacaksın yoksa 3.92 arkasından bakanlar gibi bakar kalırsın hocam yatmayan o ralliden faydalanamaz çat diye bir olay olur misal birileri afrinde girer bir yere millet alana kadar hareket çoktan gerçekleşir biter.
Arada bakan yok herhalde pkk ya 900 tır silah veren abd daeş sizin yüzünüzden bu hale geldi dedi hani birileri işid için onlar bizim sinirli kardeşlerimiz diyenler vardı bizim ****** troller unuttu ama yabancı unutmaz sen pkk ya silah veriliyor diye ancak yırtınırsın adam çat diye gözüne sokar o zamanında dediklerini.
Bu abd işide büyür daha almanyayı yalamaktan dilleri zımpara gibi olanlar var bir daha böyle hata olmayacak diyorlar ama alöanya ab ye çoktan ekonomik yaptırımlara başlayın yardımlar topluma yapılıyor ama bunlara yapılan yardımlar topluma gitmiyor dedi birileri yani iş bizim dediğimize geldi al ab den mikyar euro yardımları tepede iç et 100 binlik yolu 100 milyona dağ köyüne ab yardımıyla yol yap sonra yol yaptım baktın ab kesecek yardımı sonra amaaaaa lütfennnnnn hahahabba
Bu normalmi 53 bile gormedi bugün
Endeks çıkarken dolar çıkıyorsa endeks düşerken doların düşmesi normal güzel kafa karistiriyorlar. Nasıl dolar çıkarken endeks çıkıyor ve endeksi alamıyorsanız şimdi endeks düşerken dolar düşer endeksi satamazsiniz bu yeni algı yönetimini çok kullanıyorlar. Bugün Ahaber ve sabahın gazına gelip dünyanın en fazla getirisinin veren endeksi longla ları kesiyorlar güzelde yapıyorlar vergazi yandaş medyaya şal trolleri oraya buraya sonra tepede alanın ver kucağa
Dxy 92.81 yesil yukari gidecek gibi bugunde birsey açıklaacK insallah iyi gelir
Açıklanacak verilerden en önemlileri "Çekirdek Kişisel Tüketim Giderleri Fiyat Listesi (Aylık/Yıllık) " Bunlarda 0.2 /1.4 üstü dxy de yukarı harekete neden olabilir. Direk dolares i etkilemeyebilir de, ama beklenti iyi gelmesi halinde değer kazanması yönündedir.
52525252 kafayi yedi 52
Makinayı sağlam kitlediler yüzde sıfıra kadar getirdiler gene var gene sağlam bir dümen unuttuk gitti dolaresi hatırladıklarım zor para yaptıracak bu pala
İnatla yukarı basmıyor e birader tamam bas 3.00 a diyoruz onada maçası yemiyor. Merkez bugün kgf kredileri limite ulaştı demiş bakalım52 milyar dolar dağıtılan para geriye nasıl dönecek , nerden tutsak elimizde kalıyor ama sağlam bıktırma var hele ki usdzar yüzde 2 den fazla gene taktı bize ikiz grafik adamlarda günlük tobo var bizde haftalık tobo adamlar sağ omuzu kırmaya gidiyor haldır haldır bizim şerrolar makinauı ayarlamış sabitledi bekliyorlar beklesinler bakalım geçen yıl son 2 noktasından sonra 24 gün bekledi sonra herşey süt limanken hareket başladı gene bekleriz nema problema.
Yarin napar bu meret enfalsyon gununde çıkarmı
Teknik analiz olmadı, temel analiz verelim abime durumu mu :)
3.5125 dedik altında günlük kapanış varmı yok o zama sorun yok orası ihlal olursa ozaman duruma bakarız yoksa ağalar gün içi indirmiş kaldırmış anca silkeler durur olmuş armutları ha basacaksa bassın 3.30 a tutanmı var.
Mübarek bu sitede ciddi troll dolu 3 derken 4 , 4 derken 5 arta arta gidiyor afamlar gecenin 2 sinde bile takip edio buraya mesaj atıyorsa maşallah aldığı asgari ücretin hakkınu it gibi veriyor demektir
Bu kadar durgunkulugun arkası yukselismi ?
Oha ki ne ohaaaa ertem qe açıklamış milletin haberi yok ulan adam kgf derinleşerek devam edecek diyor, sınır yok , tarih yok ölümüne devam yani 52 milyar dolar para saçtı bu adamlar şuan piyasayı likide boğacakşar bu kadar paranın bol olduğu yerde paranın değerimi kalır , merkez parasal sıkılaştırma ertem efendi qe ohhhh bir yandan saç diğer taraftan topla hahahah ancak bu ların zeka böyle bir şeyi yapar. Şimdi merkez ne halt edecej kgf den vir 52 milyar dolar daha yetmedi bir 52 daha bu kadar pranın bol olduğu piyasada paranın değerimi kalır ne zamandır beklediğimiz haber ertemden geldi iyimi.
Hocam grafikleri kestiniz trollerri bosverin hepsini engelledik zaten he he diyin gecin
ston ben bunları aylar öncesi söylemiştim. yeni KGF ağustosta açıklanacak demiştim,yine yanılmadım çünkü kaynaklarım sağlam. KGF nin bitişi 2001 gibi bir crash sonucu olacak artık bu anlaşıldı. özellikle aşırılıklar yapan bankalardan uzak durulmalı. küçük ve orta ölçekli arap bankaları riskini minimum tutmaya çalışıyor. bir bildikleri var. KGF ye en az iştirak eden bunlar,en çok abanmış olanlar kamu bankaları. diğerleri ne şiş yansın ne kebap hesabı ortada takılıyor.
Kaca gider bu ston biteknik Grafik at
Cumleten gunaydinlar.
Bu hafta tatildeyim mt4 yok önümde grafik atamıyorum gelecek hafta anca bakarız. 3.5125 altına gelemedi ancak iğne atabildi destek noktasını verdim zaten bundan sonrası destek üstü yatış makbul adamlar qe açıkladı dün yani ya farkında değiller yada farkındalar ancak millet bunun ne olduğunu anlamiyor
54 gormezmi yani
3.54 ü yukarı geçerse 3.57 ye kadar sürülmesi lazım bunun 5 saatlikte garipde olsa bir tobo var.
Arada atlanılan birileri doğalgaza basıp basıp duruyor orda 2 aylık formasyon aşağı kırıldı be yüzde 5lik düşüş barıyla kırış oldu. O bara doğru düzgün tepki bile helmiyor abd işi biliyor öyle savaş füze yerine ekonomik olarak çakıyorlar katara doğalgazın fiyatını hiç ediyorlar akıllı adamlar.
En büyük tezleri euusd 1.20 usdtry 3.30 du euusd 1.1865 usdtry 3.53 euronun 1.20 ye kalmış 135 pips biz hala 3.30 olucaz bakalım yeni tezleri ne olacak dolar alınmazzz kesin alınmazzz hiçç alınmazzzz alanın aklı yok kudurmuş it gibi gece 3 yada 5 demeden saldırıyorlar artık tasması kimin elindeyseler dolar ne zaman 300 yada 500 pips düşsün hoopp ortaya çıkıyorlar ama dolar az arttımı yoklar
Birde yeni tipler türedi kıçında donu yok yeni osmanlı olucaz , bunlar öylr bir sapıttı ki sokakta kadınlara saldırmaya başladılar. İtin biri gider otobüste kıza şort giydiği için tekmeyi atar o iti 5 kere geri sokağa salarlar , parkta hamile kadına sakallı itin biri yumruğu atar kadın hamileyim diye yalvarır ve o itide geri sokağa salarlar, başka itin biri bimde yaşlı başlı kadına doğru yürü diye basar tokadı kadın birde özür diler o itten, ne hikmetse o itide salarlar sonra forbes tr de kadınlar tehlikede, turist olarak dikkatli olun deyince OVVVVVVVV bizi kıskanıyorlar yalan atıyorlar.
Birse neymiş varlık fonu global piyasada oyuncu olacakmış. Ulan embesil senin elinde var epi topu 8 yda 10 milyar dolar onuda kıçındaki donu teminat göstererek elin arabından alıyorsun. Yabancı devletlerin fonu milyar değil trilyon dolarlık fonlar, okyanusda damlasın gelmiş global piyasada oyuncu olucaz diyorlar hani neyine güveniyorsun be gerizekalı, global piyasada ne alıp satacaksın orada bu iş sabahtan akşama kamu bankalarıyla usdtry baskılamayamı benziyor. Milletin 100 yıllık birikimini resmen kaldıraçlı piyasalarda göz göre göre hiç edecekler. Hani yiyorsa bas kardeşim usdtry shortla çek 3.00 a yiyormu büzük 3 -5 milyar dolarlık bir usdtry shortlada alsınlar bir aklını.