Gelecek olan guzel bilanconun isaretlerini bugun verirsen anlindan operim seni... celha dun verdi bugunde sira sende..
Printable View
Gelecek olan guzel bilanconun isaretlerini bugun verirsen anlindan operim seni... celha dun verdi bugunde sira sende..
[emoji120]İnşaAllah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkizin maşallah yoluna devam ediyor, hadi kalk ditaş sen daha yakışıklısın meydan yiğit görsün...
Bir kıpırdanma oldu hayırlısı bakalım
Yılların dibinde zaten sermayesi ve fiyatı düşük böyle bir sanayii şirketi yok.. Tek handikap doğanın olması onuda reisle arasını düzelttiği için ortadan kaldırdı.. Güzel gelecek olan bilanço elbette fiyatlanacak..
Sana katılıyorum kardeşim kârıda gizledikleri ni düşünüyorum yıllar önce çok az kârlarla daha küçük bir şirket iken 100 lira üzerlerini görmüştü
Herkese bol kazançlar..
arefe yi gösterip bayramı göstermicem der gibi hareketleri.
[emoji56][emoji3]
sanırım fikir değiştirdi.hadi hayırlısı.
Hayırlısı İnşaAllah
celha devre kesici yedi.bakalım tamam mı devam mı dicek.bizim ki hiç devam demedi.
celhanın devre kesici bizimkini kesti.
çok kritik bir gün celhanın kuyruğunu takip edecek gibi.muhtemelen 10 puan farkla.inşallah celhanın nefesi kesilmez.yoksa bu endex le işimiz zor.
[emoji106]
2006-2016 bilançolardan her yıla ait 3. Çeyrek 4. Çeyreklerine baktım 2013 te 4. Çeyrek 3. Çeyreğin üzerinde diğerlerinde 3. Çeyrekteki kârı azalmış ya 3. Çeyrekteki kâr 4. Çeyrek sonunda zarara geçmiş yada zarar artmış. İnşallah 2013 gibi kârı arttırır. Ytd.
Bu fırtınada maşallahı olan güneşli havada nasıl olur.. Sabıra bekliyorum köyümü elimde değnekle...
Kazana sabredenler olacaktır
yanlış paylaşım oldu ozur
sn albea bayram var dediler geldik:))şu kar olayını bir tutturamadı taş...tutturacak mı dersiniz?
yeter naz etme artık tetikle şu fitilini.
Sabırla elimizde değnek bekliyoruz.. Ey tahta sahibi mahlukat yetti gayri..:)
Al benden de o kadar [emoji106][emoji106][emoji106]
Bilanço tarihini bilen varmı.
Bugün geldi +3milyon küsür kar
Haberin kaynagı LÜTFEN.
Mart 12 si konsolide son tarih bilanço açıklanmadı henüz
şu bilanço açıklansada önümüzü görsek.
evet ditaşçılar bilanço tahmini lütfen.
5 mln ve üzeri [emoji12]
bugün hissemizde yaprak kımıldamıyor.
Köyün değnekli bekçisi burada ama köyde kimsecikler yok..:) İnşallah güzel bilanço haberi ile buralar şenlenecek...