Mübarek gün hevesimiz kursağımızda kaldı. Keşke görmeyeydim 0,61 i.
49-50 kapattı. 50 den isteyene mal var.
Benim edecek küfürüm kalmadı artık
Printable View
Bugün Tukaş KAP a bir haber gönderdi..Haber şu şekilde :
"Tukaş, satış amaçlı elde tutulan Turgutlu Fabrikası arsasının sanayi imarından, konut ve ticari imara dönüştürülmesi için müracat etti"
Hisse %10 filan bir prim yaptı..
Bu örneği niye veriyorum, yönetimin art niyetli olmasının göstergesi o sebepten.
Birkonun arsalarının OSB den çıkmasına onay geldi, sonra kesinleşti..
Tukaş ın yaptığı gibi bir başvuru vs haber duydunuz mu gördünüz mü?
Adeta hisse prim yapmasın, bedelliye insanlar girmesin diye ellerinden ne geliyorsa yaptılar..Bu yönetim milleti uyutmayı çok iyi biliyor, benim gördüğüm anladığım o...
Taze haber..Şimdi KAP a düştü..
Zekeriya G. kendisi Yönetim Kurulu başkanı olur, 200,000 tane rüçhan alıp bedelliye katılacakmış..
1-2 Haziran 2017 tarihinde ..Birko A.Ş. nin rüçhan hakkı kulanımdan kalan paylardan satışa sunulan
paylarından 200 000 adeti için alış işlemi birincil pazardan tarafımca gerçekleştirilecektir işlem
gerçekleşince gerekli bilgiyi KAP Platformunda paylaşacağım.Mevcut pay adedim 2 900 000 adettir
Zekeriya 0,52 den 200,000 lot senet sahibi olacağım diyor ama borsada 0,49 satışta..
İnsanları nasıl ürküttülerse artık..:)
Şaka gibi vallahi
Şimdi konu rüçhanların ne kadarı kullanılacak, kim kullanacak..
Yüklü miktarda rüçhanı kim kullanırsa şirkette de tahtada da onun borusu ötecek..
Merakla bekliyoruz..
200.000 lot dediğin 100 milyar para yapar eski parayla. Ama az da zekonun alması önemli tabi
Zekonun elinde çok mal var. Aklınca bu 200 bin alış dümenine yatıp, kağıda KY (keriz yatırımcı) çekecek. Göz altında olduğunun farkında bile değil adam. Tahtayı kapattırmasalar bari:(