kıralaya bılırse kurtarır
daha yenı sasada 150 bn adete 500 tl teklıf etmışler arkadasa kabul etmemiş 1000 tlye çıkarmışlar yıne kabul etmemiş bulabılır yanı yada bulmuştur ondan satıyordur
Printable View
Koskoca banka 1 kurum ile bas edemıyor yaw 10 gundur hıssede anasını ağlattı hıssenin hep al gulum ver gulum asağıya
a1capitaal demi
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ana hisseyi sattım rüçhanlar kaldı.bedelliye girecem.bugün aradım yatırım danısmanını 3 ay satamıyormusuz dedim.öyle birsey yok satılır dedi.ne zor bu işler ya.ya anlamadı yada burdaki bilgi yanlış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ruchanlar ne ise yaricak 1 tl versen x lotuna 24 dunde tahta kapaninca sana kactan yansicak o hissse araci kurumuna sordunmu 1 liradan aldigin hisse 2 lirami olucak eski hisseler gibi.ben de max 3 ay sure r lerden geceleck hisseleri satamiyoz diye biliyorum sermaya tescillencek gelen r ler tescillencek aslan cimentoda 2011 senesinde yasadim bakalim yine kafa bulandirmayayim
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana yı satıp ruchanları satmadığı sürece
farz edelim 10 bn adet ile bedelliye gırdı gırdıkten sonra 10 bn adetıde satsada
ruchanlardan 10,467 adet gıbı yeni hisse gelecek yani bedelli parasını dısardan yatırmış olsaydı toplamda 20,467 ad olacaktı elinde
Hocam rüçhan kuponu başına 1 TL ödeyeceğiz değil mi?
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi