Originally Posted by
yetkisiz
:)
Yükseklere çıktıkça oksijen molekülleri azalır...Bir sıkışma, ürperti; kimisinde korku yayılır vücuda...Demek ki "cesaret" izotopundaki oksijen atom sayısı az olanlar korkak...Net...Aha da buldun abi, Nobel Kimya senindir demeyin çünküm bu işin sadece "O" yani Oksijen kısmı...Daha bunun Karbon kısmı var ki, en önemlisi...Bence "cesaret" bütün bu anlattığım (dan da fazlası) atomların kimyasal tepkimesiyle oluşmuş bir elementtir abi ve her vücutta ayrı bir atom yapısına sahiptir...İşte bu nedenle izotop diyorum zati...Yapısını keşfetmeye az kaldı ama nerde olduğunu buldum: kinetokorun iç kompleksi...Geçen el salladı bana neydiyon abi diye...Belki aha bundan verirlerse verirler nobeli emme bana vermez bu gavuroğlu gavurlar...Eccük masonik olman lazım netekim...O da bende yok...Olsun yine de araştırmalara devam ediyon ve gördüğünüz gibi hep ahalinin hayrına kendim için istiyorsam manerdim...Bu kimya konusunda da yüksek lisans yapmayı çok istemişimdir ama olmadı...Ühüü !...Da eki özellikle ayrı anladınız siz onu...Adamı hasta etmeyin...
na hah hah haaaaa !...:)
*
Bu konuya dönecez, çok önemli !...Çünkü bu izotop tepkimeye sokulduğunda doğal olarak her bünye değişik tepkiler vermekte...Ve bu bizim, yani bu başlığın konusu...Abi başlığın vadesi 2021 hatırlatırım, film başlamadan sonucu sorulmaz yaw...Vicdansız sabuha...