GUBRF ; 2.93 den işlem görüyor...
2.97 geçilip desteklenirse alçalandan kurtulmuş olur... Y.T.D
Printable View
GUBRF ; 2.93 den işlem görüyor...
2.97 geçilip desteklenirse alçalandan kurtulmuş olur... Y.T.D
ENDEKS ; 93516 kapanış yaptı...
Forumda yazmaya başladığım günden beri dikkat çekiyorum...bu kaçıncı 93000 denemesi...
Yukarıdaki seviyeleri de yedi kasımda yazmıştım...Bugün yine 93043 seviyesinden döndü... Hâlâ da önemli...Üzerinde kaldığı sürece dip yeni bir dip yapma tehlikesi yok...ama daha nekadar direnecek kırmamak için bunu muhtemelen Banka lar belirleyecek...
Hayırlısı diyelim...
Y.T.D.
Yazdıklarım beni bağlar derken forum izleyicileri beni yanlış anladı herhalde...
Selamsız bandosu...
Hocam iyiaksamlar.avodda son durum rica etsem.hernekadar brüt tek fiyat piyasasında olsada bugün 60 da destek gördü.tsk
Aslında daha öncede yazdığım gibi 0.64 tl den beri takip ediyorum...0.71 den buraya kadar da Al-Sat yapıyorum...enson 3.04 den tavan yaptı...ben 3.00 tl den vedalaşmıştım...sattıktan sonra tavan yapınca satmasaydım dedim ama kısmet işte... Şans benden yana oldu...
Böyle hisselerde heleki 0.64 lerden soluksuz 3.04 lere kadar gelen kağıtlarda temkinli davranmak gerekiyor...
Aslında 3.20 seviyesini test etmeside büyük olasılıktı...fakat son tavandan sonra spekülasyon ve manipülasyon olmaya başladı... Böylece açığa satışların önüne geçebilmek için tedbir alındı sözde...buda zaten çok yükselen hissede tabanı getirdi... Şimdi ;
2.56 desteği oldukça önem kazandı...burada tutunamazsa düşüş devam edilebilir... Yani 2.56 desteğine dikkat diyorum...nekadar düşer nerden döner kestirmek zor...birazda spekin insafına kaldı galiba...takip edeceğim ara ara duruma göre yazarım..
Y.T.D.
BAGFS ; 5.37 kapanış yaptı...
Gün içinde en yüksek 5.60 seviyesini gördü...
5.48 önemli bir dirençdi...Geçti fakat desteleyemedi...yani 5.48 direnci takip...üstünde kapanışlar önemli olacak...
DİRENÇ ; 5.48 - 5.81 - 6.23 - 6.48...
DESTEK ; 4.98...
Y.T.D.