Printable View
Alıntı: Originally Posted by gurcan74 bi d..larını yalamadığımız kaldı ağanın dayım...sayemizde her türlü zevki tattı...ha bi de bi koltuk altımız kaldı sağlam... :kahkah::kahkah::kahkah:
Hubvc kadar olamadın hedefvc hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın ne yapsak bugün ?
Daha çok bekletir bu bizi bol kazançlar...
Alıntı: Originally Posted by 07aykut Daha çok bekletir bu bizi bol kazançlar... benim acelem yok su yolunu bulur nasıl olsa
Alıntı: Originally Posted by bdayım benim acelem yok su yolunu bulur nasıl olsa Dayı bi senedir kâğıttayım daha maliyete gelmedi o su yolunu bulsun artik çok bekledik :) bol kazançlar...
Alıntı: Originally Posted by 07aykut Dayı bi senedir kâğıttayım daha maliyete gelmedi o su yolunu bulsun artik çok bekledik :) bol kazançlar... bende isterim gelsin mağdur kalmasın ama ağa bana çalışıyor maliyetin ucuz daha ucuz olsun diyor banada uyar :)
Alıntı: Originally Posted by bdayım bende isterim gelsin mağdur kalmasın ama ağa bana çalışıyor maliyetin ucuz daha ucuz olsun diyor banada uyar :) Maliyet düşürebileceğim miktar bende de olsa keske bol kazançlar...