Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Reha Kaya misafir sever :) Bizansli sevmez!:vk:
Alıntı: Originally Posted by carkos Patron darbemi var ??[emoji4] Ne darbesi yahu, bunnarmi darbe yapacak?:dvr: Fetonun darbesi, daha basarili olur!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Etler yerli beside, siz neye sordunuz yahu?:kahkah: Ben ithalmi diye yaniii[emoji4]
Kapanismetre’de itibar tartışması çıktı yöneticim ve bana tepkiler var :)
Alıntı: Originally Posted by carkos Ben ithalmi diye yaniii[emoji4] Bizans degil burasi, gırtlağı doyurulacak 15 milyon dene kelle yok, ithal et buraya gelinceye kadar, yolda Bizanslılar yağmalar zaten!:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bizansli sevmez!:vk: bende sevmem.. rizeden geleceğiz..
Alıntı: Originally Posted by guneysu bende sevmem.. rizeden geleceğiz.. Agustos ayinda Angaradaydik, Rizeliler gelmediydi?:notr: Bu Agustos mutlaka bekleriz, efendim...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Agustos ayinda Angaradaydik, Rizeliler gelmediydi?:notr: Bu Agustos mutlaka bekleriz, efendim...:kahkah: yaylalarda, temiz hava ve inek otlatma vardı....:yes: