Haberin geleceğini tahmin ettim de bir 200 TL lik daha almıştım :) ortalama düşsün diye
Printable View
Haberin geleceğini tahmin ettim de bir 200 TL lik daha almıştım :) ortalama düşsün diye
ErBOSS bu ne yapacağı belli olmaz sayın 07. :)
80 den bölsünler barışalım :))
[QUOTE=Dandanakan;3310897]https://www.tradingview.com/x/Jg89jUzD/
63 tl deki gap kapandı.Fakat endex sıkıntılı seçim dolayısıyla,98.900 altın'da kapanışlarda 93-94 aralığına inebilir endex,o zaman buda okla işaretli yerde'ki 59.30 gapına inebilir.
Böyle demiştik,herhal'de gapın olduğu yere fazla alış girildi,59.50 den döndü.
[quote=07.;3326697]Ben teşekkür ederim sayın 07, benim önceliğim dürüstlük,ahlak ve adalet'tir,para çok sonra gelir.Borsa yatırımcı yeri olmaktan çıkmış,kumarhane'ye dönmüş.Hareketler hep 3-5 kuruş alın teriyle biriktirdiği parayı ülkesine güvenip destek olmaya çalışan küçük yatırımcıyı batırmak üzerine kurulmuş.
Bu bana ters geliyor,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sadece burada değil çoğu topik'te
Şimdi erbos bu hisse bu fiyatlamayı'mı hakediyor asla üç, beş çakal aklınca sığ olan tahta'da istedikleri gibi at oynatıyor'lar.İşlemlerin hepsi cep to cep.Bir cepten öbür cebe.Sabredeceğiz,nakiti olan ufak ufak alıp biriktirecek.
Sonra sıra bize gelecek,bu at hırsızlarına mal kaptırmayın sakın.