Hayırlı olsun.
Avrupa bu kışı çıkartırsa şayet, yediği ayazı unutmaz. Tüm kulislerde Avrupa bu kış üşür dedi
Printable View
Hayırlı olsun.
Avrupa bu kışı çıkartırsa şayet, yediği ayazı unutmaz. Tüm kulislerde Avrupa bu kış üşür dedi
Global yurtdışı borsalarında son bir yıldır düşüş trendinin sonuna yaklaşıyoruz sanırsam galiba
Dow u artık trend is my firend deyip zopalamıyorlar.
Demek ki dibine yaklaştık
Dün tahmin ettiğim dip ihtimali ağırlık kazandı. Bugün dow jons 28660 görüp teppikledi şuan 29970i zorluyor.
güzel tespit yabmışım. Kendimi tebrik ediyorum :drunk:
Ben de tebrik ediyorum
Ama bu gelen çekirdek enflasyon rakamıyla bu seviyenin dip olma olasılığı düşük gibi
Bugün büyük shortçular aşırı yığılan küçük shortçuları zopalıyor olabülü
Dip olmayabilir ama bunun içün global ekonpmide küçülme bakın yavaşlama değil küçülme veya sertleşen %1 daralaan 3 çeyrek konjöktür gerek .
Enflasyon varken borsalar neden düşsün SP 500 3450 gidip 2 li dibi yaparsa normalleşir beklenti bu yönde .
New york chase de broker michael bir arkadaşım bana dedikleri bhna benzer konular.
Biz türkler ya öldürüyoruz ya da bindiriyoruz bir ayar sorunumuz var. DÜNYA Borsalarında büyük balık küçük başığı yer yemez ise aşırı kar edemez diye bir kural yok. Bu tür parayı tanrılaştıran kavramların yerine gerçekçiliği koysak iyi olur düşüncesindeyim. Şahsi bir yorum değildir. Abd de hava net belirsiz ama şelale bir düşüş için çoook erken beklenti Nötr ve testere bekliyorlar ..
Enflasyon var düşmez mi ? :he:
O konjektür mevcut bono/enflasyon sıkıntısına eklensin <2200 gelir.(1800-600)
[IMG]SP 500 3450 gidip 2 li dibi yaparsa normalleşir beklenti bu yönde[/IMG]
https://www.tradingview.com/x/Bfkofnff/
Turuncu kanal dibi yaklaşık o rakam, altında haftalık kapanışlar iyi olmaz 3.000 lere inebilir.