Yeni ihracat kanalları sanırım birde trafo fabrikası ında üretim artmış! Faaliyet raporundan aklımda kalanlar.
Printable View
[QUOTE=deeplara68;160036]Ciddi anlamda uzun vadeli düşündüğüm bir şirket uluse.
Bi arkadaşımin tavsiyesiyle bir süredir takip ediyorum ve tüm yazılanları okuyorum.
Sayın Deeplara gerçekten çok detaylı bilgi veriyorsunuz.
Elimde şimdilik tek lotda olsa teşekkürler.
Sizinde önerinizi dinleyerek geçmişteki sayfaların tamamını okudum. Kafamda belli bir uluse fikri oluştu.
Borsada değişmeyen bir gerçek var ki,o da;GELECEĞİN SATIN ALINMASI....
Bu bağlamda önümüzde 5 yılda katlanarak büyüyen bilançolar görebiliriz diye düşünüyorum.
Zira sizin de vermiş olduğunuz bilgilere göre,şirketin halka arzindan sonra açılan yeni fabrikalar ve yurt dışında yeni yatırımlar var.
Hepimizin rüyalarını süsleyen efsane yükseliş hikayeleri var.
Logo,Egeen,Ttrak,Otokar.....
Bu listeye başka ilavelerde yapabiliriz.
Düşünsenize adı geçen hisseleri bundan 8-10 sene önce alanlar bugün maliyetlerinden daha fazlasını sadece bir yılda TEMETTUDEN ALIYORLAR.
Burda her yıl üzerine koyarak büyümeye devam ediyor olması şirketler açısından olmazsa olmaz.
En az bunun kadar önemli olansa,patronun küçük yatırımcı dostu olması. Aradan geçen iki buçuk senede bir çok sıkıntılı süreç yaşanmış küçük yatırımcı açısından.
Son açıklanan verilerle,uluse farklı bir gözle izlenmektedir.
Sizin temettü konusunda ki,2020 vurgusu yapmanız manidar geldi bana. :):)
Bu konuda bir şeyler yazarsanız sevinirim.
Katkı sağlayan yazılarınız için tekrar teşekkürler.
son 8 gün takas değerlendirmesi : geçmiş de bahsettiğim O 8 aracı kurum alanların ilk 5/4 ü , satanların ilk 5 i.,(İŞYAT ı saymayın-o patron)
o 9.17 den devralan GEDİK (750.000) 1.770.000 lotun , 700.000 ini 8 ine dağıtmış.
%8 olan fiili dolaşım %10 a yükseldi :)
Sn deapler ikimiz kaldık inşallah 3 sene sonra güzel bir rakam görürüz yanlız endeks biraz hırbatacak bizleri düşünce toplar yükselince yatarım borsada tek bildigim şey uzunvadede toplamak huyum kurusun
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.