İlk kez benle aynı şeyi anlatan birini gördüm
Printable View
Sepetin de doğal gaz olan portföy yok mu üstadım fonda değerlendirsekRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peygamberimiz zamanindaki riba su sekilde bunu arabistanda da sordum.. diyelim mert bey bana 100 bin tl borc verdi.dedi ki 1ay sonra getir.. 1 ay sonra olduğunda ben parayi getiremedim diyelim.. bana mert bey diyorki 200 bin tl veya 300 bin tl (kat kat) 1 ay sonra muhlet .. riba bu .. suan zaten diyanet bile enflasyon olduğu icin su sekilde fetvası var.. merte borcunu 1 ay sonra 100 bin degil enflasyon yuzde 2 ise 102 bin tl vereceksin diyor.. kısacası su enflasyin boyutunca ekleme yapılabilir.. aldiginiz kar payi veya faiz enflasyonu gercek enflasyonu geciyormu buna bakacaksin.. pinpon topu olmayan.. barinma isinma gida yakit cocugunun okulu kisacasi senin harcadigin para..
Birde küçük Emrah filmlerinde uygulanan mühlet verme yöntemi var ama o da caiz değil sanki [emoji16][emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğalgaz fiyatının 1 ay içinde toplam %30 oranında yukarı yönlü güncellenmesinden sonra mutfaktaki ocağın büyük gözünü pamukla tıkasam diyorum.Ne olur ne olmaz yanlışlıkla yakarım falan maazallah:)