Originally Posted by
kabile reisi 61
Bu ülkede birazcık hakkaniyetli adalet varsa şayet senin hırsızın benim dolandırıcım olmaz kardeşim adalet bakan'ı ne diyor kimsenin yanına kar kalmamalı ama kaldığınıda( 4 eski bakan daha niceleri)ve BİST'te dolandırılan zarara uğratılan helal birikimlerinin nasıl alavere dalavereyle bu (mücahit Ören,Rıza kutlu ışıklar,Şevket Aksoy ve Ragıp Arsan,Latif Ünal ve babası Yaşar Ünal gibi daha nice soyguncu işadamları)kişilerce ellerinden alındığını pekala biliyorsunuz o zaman gerçek adalet tecelli etmeli bu şahısların tüm varlıklarına Kayyum ataması yapılmalıdır diye haykırıyorum yoksa adalet mülkün temelidir diyip sonrada hatırlı nüfuslu kişilere ayrıcalıklı davranırsanız korursanız işte bu hakkaniyetli,adaletli bir adalet olmaz .. İHLAS HoLDİNG ve İŞTİRAKLERİNE TÜM MAĞDURLAR için KAYYUM ATANMASINI TALEP ve ARZ EDİYORUM..Burada değindiğim önemli konular al sat tavsiyesi içerikli nitelikli yorumlar değildir..YTD..Please!!:whistling: Siren'm çok yoruldum,bunaldım lütfen bir 42 çay rica edeyim sıcak sıcak :hah::oleyo: belki kanımca iyi gelir ..Kardeşimi ve çayını seviyorum :yes: