Tarık'ı anlıyorum da seni anlamadım. Size hayırlı işler, yolunuz açık olsun.
Printable View
Tarık'ı anlıyorum da seni anlamadım. Size hayırlı işler, yolunuz açık olsun.
Size bir dıj güc hikayesi anlatıyım,
Hatırlarsınız, abd afganistandan çekilirken uçağın durumunu, uçağın kanatları tekerlekleri her yeri vatan haini afganlı doluydu, hepsi abd adına çalışmış, ve abd çekilince kellelerinin gideceğini biliyorlardı.
İşte o görüntülerden 15 20 g ü n sonra o uçağa tırmansn hain afganlılar abd nin dayatması ile akın akın ülkemize girdiler. Sınırlarda sanki hiç asker yokmışçasına, sırt çantaları ile içinde uyuşturucudan silaha kdr.
İşte dıj güçler. Yani hiç bir dıj güç akp nin kaybetmesini istemez.
Dikkat ettiyseniz kk da sadece surileri gönderecem diyor, çünkü afganlar abd nin bize emaneti, dokunamazlar.
https://www.youtube.com/watch?v=bCpD1hT4KgE&t=3s
Rezilliğe utanmazlığa bak!..
TC/Türk/Atatürk düşmanları artık ne kadar cesaretlendilerse Gaflet Dalalet falan yok iştahlı iştahlı Hainliğe başlamışlar PKK/hdp'lilerin FETÖcü Cigulilerin pazarlamasını yapıyorlar..
Cevheri Güven Cenazesi- ERLİK
https://www.youtube.com/watch?v=bCpD1hT4KgE&t=3s
Hahahaha bu video dan haberim yoktu.
4. Bölüm efsane yalnız.
Tıpkı profları doçentleri, askerleri doktorları gibi gazetecileri de boş teneke bu aq fetöcülerinin. Bakın abartmıyorum, bir fetöcüyle 3 dakika konuşayım anlarım. Konuşmadan bile anlarım giyiminden tipinden, davranışından. O kdr iddialıyım. Bu cevheriyi bu sayfaya delil fln diye koyan adamda bi daha bu sayfaya girip okumasın bile.
Adam ağlıyor khk lıyım suçsuzum diye, bakıyorsun cevherinin videolarının altında alkış yapıyor, bakıyorsun fetöye sövüyor diye ümit özdağa muarrem inceye sövüyor, ulan hani sen suçsuzdun fetöcü değildin!
Bakın emniyette bir yasa çıkardılar, çook eski, tıpkı askeri okullar gibi emniyete fetöcüler sızamıyordu, taki o yasa çıkana kadar, üni mezunlarını özel sınıf olarak akademiye alıp komiser yardmcısı olarak mezun ettiler. Ve bunların %90 ı fetöcülerdi, nitekimde 15 temmuz tiyatrosundan sonra ilk posta bu özel sınıflar ihraç edildiler. Yani o ihraçlarında %90 ı özel sınıf girenlerdi.
Cevherinin satır araları derken kastettiğim, her videosunda mutla 2012 tr sine vurgu yapar, fetö yü üstü kapalı över aklar tem i zler. O bilinç altına hitaptır. İnsanlara fetönün aslında tr ye ne kdr hizmet ettiğini fln ima eder. Yaşvağın teki, asl ı nda bu kdr kelime yazmaya bile değmez.
Selocanın neden hapiste yattığını bu ropörtcdan anlayın artık.
Hani vaadedilmiş topraklar diye bi deyiş varya, tamda bu işte.
Vaadedilmiş özerk kürdistan uğruna selocan içerde yatıyor.
Biliyorsunuz bizim ülkede başkanlığın yolu hapislerden geçer.
Selahattin Demirtaş: "Mesele benim hapisten çıkıp çıkmamam değil, ben halkım için 100 yıl da kalırım hapiste ama Erdoğan’ın derdi Selo değil, koltuk. Yeterince açık değil mi?"
Kk seçimi kazanır da iktidarı devir alabilirse
En geç 2025 de seçim olur. İşte o zaman, o seçimden sonra ortada ne kk ne ali babo ne de akp kalacak ortada.
11 ili vuran depremde hala insanlar aç susuz evsiz tuvaletsiz, peki devletten seçim yardımı adı altında milletin parasını alan siyasi partiler ne yaptı bu paraları, seçim çalışmaları adı altında en yakınlarına peşkeş çektiler. Şimdi bu durumda akp ile chp arasında herhangi bir fark görüyormusunuz? Farklıyım demen için o paraları mesela x şirketine konteynır ısmarladık demeliydin ama yok birbirlerinden fark, ıırsız ıırsız hepsi ııırsız