Açık açık konuşayım mı? 200 üstü mallananlar lanet edip verdiğinde gidecek 🙂 prospektif fk si 6-7 bu kagidi buralarda tutamazlar. Tek büyük kapa bakar. 200 üstü maliyeti olan arkadaşlar, ya satın önümüzü açın, ya da susun ekran bakmayın. 🙂🙂
Printable View
Açık açık konuşayım mı? 200 üstü mallananlar lanet edip verdiğinde gidecek 🙂 prospektif fk si 6-7 bu kagidi buralarda tutamazlar. Tek büyük kapa bakar. 200 üstü maliyeti olan arkadaşlar, ya satın önümüzü açın, ya da susun ekran bakmayın. 🙂🙂
Hisse fiyatı eksi olunca bazıları birbirini bıçaklamaya başlıyo hemen 😁 abicim sektöre para akıyomu? Akıyo.. Rüzgarı aldımı arkasına aldı.. peki gesanda potansiyel varmı var.. e şimdi iki gün üst üste 500 mlyon lık iş alsa nolacak? O potansiyelde var şirkette.. sektörde bunun örneğide var..
Ben kızmıyorum buradakilere. Her şeyi biliyoruz edebiyati yapmayı seviyorlar. Yani düşünce ona göre yorum çıkınca ona göre yorum. Uzuncuyuz deyip at yarışı izler gibi burada olanlara da inanmiyorum. Uzuncu adam sürekli hisseyi takip etmez veya millet bir şey deyince sinirlenmez. Geçelim o işleri. Ben kimseye bazıları gibi yorum yapma da demiyorum. Al satciyim. Kapa göre aliyorum kandiirlinca da sinirleniyorum. Gruplarda pazarlayan da çok herkes her şeyi biliyor.
Sen Kap a göre alıp satmaya çalışırsan muhtemelen sürekli kaybedersin arkadaşım..
Bir kaç kişilik bir ekip var. ..ama ne hikmetse bu ekip güzelleme derdinde.
Gruplarda pazarlayan da çok herkes her şeyi biliyor.
Bunlar hoş cümleler değil.
İnsanları zan altında bırakıyor.
Benim suçum mu 20 TL den alıp 8 ayda senet 12 katına çıktığı için senedi övmem.
3 hafta araştırdım almadan önce hangi sektör öne çıkacak diye.
Enerji sektörüne karar verdikten sonra senetleri eleyip ikiye düşürdüm. İki senet arasından yine araştırma ile Gesanı seçtim.
Öyle KAP gelince atlamadım senedin üzerine ya da forumlarda yazılanları okuyup da güzelleme yapılan senede dalmadım.
Lütfen cümlelerinizi kurarken beyin süzgecinizden iki defa geçirin.
Kimseyi zan altında bırakmayın.
Üzerine üstlük 1 adet bile hisse satmadım daha.
Hani 290-300 den bir kısmını satmış olsam iyice alınacağım.
mscı endeksi hsbc sasa da topladıktan sonra bize de gelmiş 50k ile en iyi alıcı hissemizde para girişi var..