Sn Antiseptik sağolun.
Printable View
Neden hakaret içeren konuşmalar var siz bir hissenin sürekli yükseleceğini ya da sürekli düşeceğini mi zannedersiniz size böyle mi öğrettiler sürekli koşan insan var mı sasa hekts böyle oldu vs para kazanın ama. Saygı gösterelim paranız çok olabilir az olabilir
Ben de para kazanıyorum bazen kaybediyorum buraya yazılana göre al sat yapıyorsanız işiniz zor isteyen istediğini yazar
Sayin kralkobra ;
Düşmeyen hisse yapmışlar
Şimdilik bakalım nereye kadar gidecek
diye yazmışsınız.
Kimsenin düşmeyen hisse yaptığı yok. Bu Sdtr'de değildir. Bu sdtt de ideceği yere kadar gider veya gitmez Sayın Mavideniz'in dediğin gibi hep düşecek hep çıkacak bir hisse yok. Haftaya çıkış bitebilir düşüş başlayabilir. Veya yükselme devam eder ya da yatay okur veyahut düşer. Ama düşmeyen hisse yok hep çıkan da. Tekraren Kimsenin düşmeyen hisse yaptığı yok Bu Sdtr de değildi r gideceği yere kadar gidebilir gidemeyebilir düşebilir. Ana sen madem böyle düşünüyorsun elinde az varsa al bari.
inşaallah yükseliş devam eder de herkes kazanır.
Sayin Mavidenizin dediği gibi birbirimize saygılı olalım bilgi içeren paylaşımları aktaralım veyahut objektif düşünce ve yorumlarımizi saygı çerçevesinde aktaralım burada
Sdtr haftaya 23 Ocak 2023 Pazartesiden itibaren yükseliş sürebilir, durup yataya bağlanabilir veyahut düşebilir de, Sdtr. Hersey mümkün Sdtr'de. inşaallah yükseliş devam eder ve hepimiz inşaallah kazaniriz.