GOLDMAN SACHS, MAVI GIYIM ICIN TAVSIYESINI `AL`, FIYAT HEDEFINI 61.40 TL OLARAK BASLATTI haberi düşmüş anladı sen onu caviiit
Printable View
GOLDMAN SACHS, MAVI GIYIM ICIN TAVSIYESINI `AL`, FIYAT HEDEFINI 61.40 TL OLARAK BASLATTI haberi düşmüş anladı sen onu caviiit
Goldmanla ilgili gösterge olması açısından buradaki arkadaşlarla paylaşmak ihtiyacı duydum..Zira bu hissede olmasamda yatırımcı dostlarla ortak akıl anlamında bir direnç geliştirmemiz gerekir diye düşünüyorum...
2012-2013 gibi Goldman; PETKİM 2 milyar liraya işlem görürken, SAT raporu yayınlayıp 1,4 milyar hedef vermişti..Aradan bir iki yıl geçti saaadece Petkim limanının %30una 250 milyon dolar verip ortak oldu..PETKİM hedef fiyat ne 1,4 milyar TÜRK LİRASI...saadece PETKİM limanı için biçilen değer ne?..800 milyon Amerikan doları..
Yani şunu demek istiyorum..Hisseyi tanımam etmem...ve fakat Goldman laflarıyla hisse almak yerine kendi ön görünüzün ve analizinizin peşinden gitmelisiniz diye düşünüyorum..Goldman'ın gözümdeki kredisi, sıfırın ferrrsah fersahh altıdır..Kendi analizimizi kendimiz yapıcaz, öyle karar vericez..Zira bu piyasalarda herrrr birimiz kendi başımızayız...
Bu bilanço ile çoktan hareketlenmesi gerekmez miydi
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GOLDMAN SACHS, MAVİ GİYİM İÇİN TAVSİYESİNİ 'AL', FİYAT HEDEFİNİ 61.40 TL OLARAK BAŞLATTI, CEEMEA ODAK LİSTESİNE EKLEDİ
Boyle bir manipulasyon nasil yapiliyor acaba? Adam daha 1 ay once halka arzi ustlenmedi mi?
Alıntı:
30.5.2017 10:03
"Halka arzın global koordinatörü Goldman Sachs olarak belirlenirken, yurtdışı talep Goldman Sachs ve BofA Merrill Lynch tarafından toplanacak."
Ben demiştim milletin günahı girmeyin 24 dünden sonra dananin kuyruğu kop
Ar diye
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumlar milleti panikletip yeri olmamalı millet moral bulmak için buraları okuyor bist 30 hissesine eğer satmazsan sadece zaman kaybin olur ama zararına satarsan hem paradan hemde piskolojinden olursun
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.