1 hafta tasiyarak aciga satis yapmak istiyorum yapan varsa ozel.mesaj atabilirmi sormak istediklerim vardi
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1 hafta tasiyarak aciga satis yapmak istiyorum yapan varsa ozel.mesaj atabilirmi sormak istediklerim vardi
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse kiralama işinden anlayan varmı. benim aracı kurum kiralamak istedi sözleşme imzalattı. hisselerimi aynen geri alırmıyım dedim.sorun olmaz dediler.ama sözleşmenin 12. maddesinde
...............ödünce konu olan hisse senetlerinin imkbde pazarının sürekli olarak kapatılması veya satın alınamaması (satıcı olmaması) durumunda aracı kurum ödünç alandan tahsil ettiği sermaye piyasası araçlarının işlem gördüğü son fiyattan nakit karşılığını müşteriye nakten öder.
şeklinde bir ibare var. yani takas günü bana geri verecek hisse bulamazlarsa al şu hissenin parası diyip bana hisse vermeyebilecekler.ben bunu böyle anladım. bilgisi olan varmı bu konuda. ben bu işten kıllandım.
sizlerden bu kira işinden anlayan varmı nelere dikkat etmeliyiz. faiz ve kira günü bellimidir. herzaman kiraya verebilirmiyiz.bu iş iyimidir kötümüdür.
Cefaks usta karsan pasta teşekkür ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cefaks usta tekrar karsan çok teşekkür ederim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ustat sanko size zahmet
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen haftaki açığa satışlar
http://fs5.directupload.net/images/170724/7vdw5spn.jpg