Ne demiştik sahol için görüşlerimi soranlara ne demiştik... yatırımcısını hiç düşünmeyen bi grup varsa o grup.....
Printable View
Iyi de sayın ekodream siz sordunuz adam o kadar benimsemiski söyleyemem dedi ya.:))))
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmayan şeyi nasıl söyleyecek diğer stratejisi yok sadece benm stratejiyi kullanıyor... kullansın ama ben geliştirdim demek olmuyor belki gereksiz alınganlık yapıyorum ama yılbaşından beri %51.4 bgn iyibari ile kazandıran bi sistemi bana söyleseler ben o söyleyeni onore ederdim
Hiç istemem ama bugün 22.78 e inerse görürüm onun stratejisini strateji hep almak üzerine olmamalı stop loss dersini daha almadı daha onu paylaşmadım :)
Bence alınganlık filan yapmıyorsunuz hatta sabırlı bile davranıyorsunuz.bilgi güçtür ve övgüyü hak eder.hocam bu stop loss olayında asels için örnek 23.02 olsun.hisse o fiyata değdiği zaman satılır mı yoksa aşağılara dogru salininca mi satılır
Değdiği an satılır bgn de bilerek mi yazdınız bilmiyorum 23.02 idi o rakam 23.02 ye satışı yazarsın kırıldımı daha aşağı gidecek demektir keza öyle oldu ben 22.78 bekliyordum 22.70 e kadsr indi 22.80 civarı kağıda güveniyorsan geri koyarsın brn izleyeyim dersen de küçük bi zararla kenarda beklersin nakit olarak
Teşekkür ederim 23.02 yi bilerek yazdım benim stratejim:))) şaka şaka sayın ekodream kötü piyasada bir espri yapayım dedim.asels formunda yazdım strateji geliştiren arkadaşa bu stratejiyi ekodream zaten söylemişti diye adam 15 dk bir grafik paylaşıyor zarar etmemis
Boşver üstadım. Bazı majlar vardır atana bakarsın direk elin aşağıdaki msja gecer.
Bilen biliyor zaten. İsteyen sanal al sat yapsın isteyen susup karı cebine koysun..
Sonbahara az kaldı zaten sararıp dökülen yapraklar 2 aya yok olup gidecek..
Mevsim yaz herkesin kanı kaynıyor gül geç bence dostum :)
Sen forumdayken hergün msj atan vardı hatırlarsın.. Şimdi nerelerde ayda 1 sacma bişi paylasıp gidiyor kahkah..
;)
LG-K220 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.