Sn. Balmu, olay biteli cok oldu. Baksana vaktinde 10 milyon liraya mallarini satacagini foruma haber yollayanlar bile hibe etmeye baslamis.
Printable View
Sn.666 Yani artık bı cacık olmaz bişey beklemeyelim mi diyorsunuz. Benim aklıma yatmayan şeyler var hala. Tamam bu adam belesten jeneratör firmasının sahibi oldu. Kendince dünyanın en büyüğü olmasına ramak kalmıştı. Tuttu alavere dalavere çevirdi . Hukuk içinde veya dışında satışlar yaptı . İki hissesini Kottan attırdı. İyide neden. Bir insan böyle büyük bir şirket ve belesten sahip olduğu holdingleri silerki. Alacağını almış diyebilirsiniz. Ama alabileceği çok daha fazlası vardi bence. Hem marka değeri olarak hemde maddi olarak. İnsan kendine soruyor neden diye. Herkesin muhakkak bir teorisi vardır.
Arkadasim "buyuk sirket" kismi yatirimcida birakilan intiba. Sirketinin ne halt oldugunu patronundan daha iyi mi bileceksin? 2013 senesinden bunun ICG'dne alindigindan beri yaziliyor Borsagundem'e ne oldugu. Hatta bazilarini sen koymustum yanilmiyorsam. Kusura bakma, adam sahtekar, niyeti belliydi. Yani keske yatirimcisi bir yolunu bulup kurtarsa (burayi sirke ceviren art niyetliler degil ama, onlarin lotlari onlarda patlasin).
Arkadaşım doğru soyluyosun . Senin bu dediklerine aynen katılıyorum. Sahtekar üçkağıtçı. Nasıl aldığı nasıl kakaladigi belli. De hocam bunlar hala bir şekilde üretim yapıyorlar ve kimse de sen iflas ettin kardeşim ona buna bir sürü borç kakaladin bunları odemen içinde iflas masasi kurdum malını satarlar vs.vs. diyen bir kurum kuruluş yokmu. Ben buna takılıyorum şimdi. Adam fuarlara gidip hala nasıl boy gösteriyor. Hiç bir yetkili ndn buna hesap sormaz
http://fs1.directupload.net/images/180315/r472u8ky.jpg
son 6 ayda borsa dışında alan ve satanlar.
borsa dışında alınıp satıldığında takaslara yansımaktadır.
Teşekkürler Sayın Cefaks
Son 6 ayda borsa dışında 765,867 Lot satılıp alınmış, bu alıp satan arkadaşlar kaçtan alıp kaçtan satıyorlar acaba ?
Ayriyeten iflas etmiş batmış bir şirketin hisselerini kim niye alıyor ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...91#post1533691
Murat topluyordu. Bunlar hep birlikte Patrona satacaklardi mallarini.
2018'de pek fazla islem yok. 20 bin lot Deniz'den Gedik'e gecmis. Halk Yatirim da 41 bin lotu Is, Ak ve Vakif'tan almis.