Bende onu diyorum ortak o paralar başka yerlere kişilere gitti üstüne bardak su içtik zaten
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bende onu diyorum ortak o paralar başka yerlere kişilere gitti üstüne bardak su içtik zaten
Ortak ben soyadı gudubet olan müdüre dedim fetö temizliği yaptınızmı darbe gecesi giden 5 milyon euro nerde falan diye hiç oralı bile olmadı üstüne üstlük bu gudubet herif çalışmadığı ayların parasını aldı birde üst kademede görev verildi
yani burda bulunan herkes sende bende dahil hepimiz iki yildir 400 den 800 milyon parayı ufurduler diyoruz dogrumu, açık seçik ortada diyoruz d9gru degilmi , bu konuda herkes hem fikir, hatta şükrü kutlu 2016 yılı icin 210 milyon kar hedefi koymuştu ve tutmamıştı, adam aslında gerçeği hedef vermiş ama yukardan akıtın parayı bizim kasaya sonrada gider gosterin bu memlekette sığır çok. Kimse hesap sormaz, sorsada kılıf buluruz dediler o zaman.kutluda sesini çıkaramadı.
Ortak spk ya şikayet edicem bu yönetim giderinin ve şirket giderlerinin dökümanla ortaklara bildirilmesi için bakalım cvp gelicekmi