Simdi isime doneyim sancaktar abi oglen unlu 82k satista gorunuyodu bu pastada olmamasinin sebebi nedir bilmedgmden soruyorum
Printable View
Simdi isime doneyim sancaktar abi oglen unlu 82k satista gorunuyodu bu pastada olmamasinin sebebi nedir bilmedgmden soruyorum
Bir zamanlar burdaydım ve çok emeğini gördüm sancaktar kardeşin biz biliriz kimin ne olduğunu varsa teknik temel bilgin analizin atarsın forma faydalanır insanlar.bence sancaktara saracağına mynet te falan yaz sen.biz biliriz kimin ne olduğunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle hakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim,mevlam kimsenin vebalini almayı nasip etmesin ve utandırmasın tek korkum bu,
Soruna gelirsek ünlü pastada görünüyor günlük al sat yapmış ve gün sonu 60 bin ekside ama zaten bu normal çünki ünlü elinde tuttuğu hisseleri bu şekilde ufak ufak piyasa dolaşıma katacak ki piyasadaki dolaşan hisse çoğalsın hisseye azda olsa derinlik kazandırsın,yoksa bu haliyle hisse çok ama çok sığ hepsi 17 milyon 660 bin dolaşan hissede yeterli hacim oluşmuyor sabah erken kalkan spekcilik oynuyorlar baksana adam istese şu haliyle iki üç yüzbin lotla hisseyi oynatıyor[emoji846]ayrıca bu sığ haliyle gerçek uv yatırımcıya da güven mermiyor kimse satmazsa kimse almazsa hisse nasıl hacim yapacak nasıl ilerleyecek böyle kısır döngü halde kalır[emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
hissenin 70-80 kurusken kim ne demis 1.40 larda neler soylenmis suan 2 lerde kim ne diyor bilmek lazim tabii ilerisi ne gosterir o nu bilemeyiz ugrasmak lazim biraz her koyun kendi bacagindan asilir ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagit niye gitmez 6 aydir endeks her gun yukseliyor neyi bekler yukselse bile aninda dusuyor neyi bekliyo bu ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
unlu yu bekliyoruz hacim yaratacak :halay:
https://i.hizliresim.com/WQD1J4.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hisse gibi forum da çok rutin ya )))) sıkıcılıkta marka makina ))) ünlü derinlik dibini yapıyo )))
ytd