Milletin kendine ekmek almaya parası yok,bide zam yapılmış, öneriye bak askıda ekmek tam Levent kircalik olay :))
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Milletin kendine ekmek almaya parası yok,bide zam yapılmış, öneriye bak askıda ekmek tam Levent kircalik olay :))
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Papaz mapaz hikaye.
Alir misin S400 u?
Yaptirir misin boru hatti onlara?
Verir misin nukleer reaktor ihalelerini ruslara?
Yedirir misin kutur kutur pembe domatisleri hem de ucuz ucuz onlara?
Yaptirir misin bi cogu kadin ve turk erkegi hayrani milyonlarca rus turiste Antalya'da tatil?
Sorun her turlu ruslara yakinlasmamizdan,
90 larda sex devrimini ruslara yaptirmis olmamizdandir.
Bu yakinlasmayi kiskandi Tiramp :)
Bunun bir bedeli olacaktir.
Syg,
papaz mıdır ne halttır zaten herifi almıslar ev hapsine 1 sonraki adım serbest bırakma olackken trampetin kasıntısı ?? gitmis çin baskanı ve putin ile 2 li gorusmelerin yapıldıgı gunu secmis :thumbdown: niye birkacgun once veya sonra degil...dunyanın buyuk abisi abd sanki cocuk azarlıyor tehdit ediyor..sen gelecekte parcalanacaksın once kendi icine bak trampet efendi ...daha 2 yıl once bok yoluna gidiyordu ulken zenci ayaklanmasıyla ...abd de yasayan birkac arkadasım var demelerrine gore cesitli eyaletler ayrılmak icin ugyun zamanı kolluyor .....dunyayı karıstımaya calısacagına kendi ulkene bak tampet efendi .
Papaz100(bist100) bakalım nasıl açacak
Bos verin papazi mapazi.
Alin lokum faizi yatin asagi.
Uzun vadede TL dolari dover.
Cok uzun vadede bist iyi hisse almak sarti ile hepsini dover.
Siz nerede rahat ediyorsaniz orada durun.
Dolar biriktiriyorsaniz CDS ler topuklayinca eurobonda aktarin bi kismini.
Dalganiza bakin.
Syg,
Şimdi baktım aslında papazın etkisi 1 kuruş...Brezilya Real de dün 1.5 düşmüş bizimkide 1.7 düştü ...su an gelişmekte olanlarda TL ve Real birbirini takip ediyo...neyse yarın mangal keyfi yine tavuk but 9 TL ama bunun maliyeti düşünülmez...gerçi ben aylar önce kesimhane den 4.75 den dondurucuya stokladigim butlari yiyorum hala :) yumurta koli 15 TL o isi bozuyor yaz zammı....bu arda bu hafta beni beyagi bi MT ler aradı para getirin diye ama verdikleri oranlar burda paylaşılanlar la aynı ...hayırdır bayram değil seyran değil bilanço sezonu değil bu MT ler ne iş oranlar mi yükselecek yoksa para toplamaya çalışıyorlar şimdiden ..hadi iyi hafta sonları.