Bigborsa ne derse desin benim için tarih 15 Mayısdır mayısda aldım 1 yıl olcak beklerim skıntı yok genel kurulu görmeden satmam
Printable View
Bigborsa ne derse desin benim için tarih 15 Mayısdır mayısda aldım 1 yıl olcak beklerim skıntı yok genel kurulu görmeden satmam
Firmanın elinde ciddi bir nakit birikimi olacak, bu nakit ile firma ya yeni bir yatırım yapacak ya da bedelsiz sermaye artırımına gidebilir. Her ikisi de olumlu etki yapar. Hayırlısı bakalım, arkadaşlara katılıyorum, bu seneki genel kurul sürprizlere çok açık olabilir....hakkımızda hayırlısı olsun...
İnş sabırlıyımdır 20 bin zararı gördügüm de bile bozdurmadum 20 bin karı da gördüm satmadım bakalım neler olcak yüzde yüz almadan satmam gibi ha bu yıl olmadı öbür yıla bkrz. Akguv de pişmanlığı yasıyorum 2 yıl tuttum kagıt simdi savunmaya atıldı 7 tl oldu yabancı almaya basladı sabır sabır yani
bu hafta 2 üzeri bekliyoruz artık
Haftalık hisse yarışmamız yeniden başladı
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
alalım tahminlerinizi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1502839
Bir intema bir bossa bir kerevitaş bir odaş olamadın olamazsın adi kağıt.Topladılar milleti bu kümese diğerlerini uçurdular.Nasılda dongaya düştük anlamıyorum.Hala genel kurul ayaklarıyla fıs kos yapıyorlar utanmadan
Güzel dağıttılar malı.
Halka arz ettiler.
Tabana yaydılar.
Eline verdiler KY'nin.