Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bana iyi geceler size bol muhabbetler :) Hedefi siz koydunuz bırakmayız valla. Daha 20 sayfa lazım.:kahkah:
Yarın az biraz hisse alacağım. Apple Ayfon düşünüyorum. Çimento sektöründen.
Alıntı: Originally Posted by Webster Myfinans ustad gordunuzmu uc cumle dahi dayanmamis adam Bu seferde siz haklısınız. Öngörünüz tutmuş Sn aydınc ankaraya gelme muhabbeti yok.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bu seferde siz haklısınız. Öngörünüz tutmuş Sn aydınc ankaraya gelme muhabbeti yok.:) değerli ustam, doğru geleceğim en geç yarın saw aktarmalı biletimi alacağım da sorun ne anlamadım.. başka birşey demedim ki :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc değerli ustam, doğru geleceğim en geç yarın saw aktarmalı biletimi alacağım da sorun ne anlamadım.. başka birşey demedim ki :kmk: Deme kardesim deme Aklima kotu seyler geliyor Deme lutfen
5 üye var 1 de gizli üye dikkat edin :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc değerli ustam, doğru geleceğim en geç yarın saw aktarmalı biletimi alacağım da sorun ne anlamadım.. başka birşey demedim ki :kmk: Ankaraya gelme fobisi var webster'ın Ankara demeyin:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Webster Deme kardesim deme Aklima kotu seyler geliyor Deme lutfen belki Amerikan vizesi için geleceğim içiniz kötü sizin üstat :28: