işyatta endişelenecek bi durum yok evet haklısın.stratejiye tam gaz devam öyleyse.
Printable View
düşüşler var ama toparlanmalarda var,bist te düşüş olsada bistin grafiğinde gözüken hala iyimserliğin ön planda olduğu.türkiyede en büyük kriz 15 temmuzda atlatıldı çok şükür.bundan sonra hiç birşeyin etkisinin olacağını düşünmüyorum.ufak tefek düzeltmeler olması muhtemel zaten bu düzeltmelerde olmasa sağlıklı bir zemine oturarak yükseliş sağlanamaz.yabancıların sattıkları karşılanıyor bu güzel, eger borsa hergün bir anda 1,5 gibi bir düşüşle açılırsa ve arkasından satışlar hızlanırsa ozaman korkmak gerek çünkü açığa satış yapılıyor demektir.buda kriz anlamına gelir ama böyle bir şey yok en fazla 2 kademeden sonra toparlanıyor kâğıtlar buda bana satılanın karşılandığı ve yönün yukarı olduğunu işaret ediyor. ama tabi grafikteki destek ve dirençler iyi takip edilmeli.
iyi okuyalım 255 inci sayfada yazmışım bu yazıyı.dikkat kesilecek noktalar ( son ana kadar bir yükseliş daha beklene bilir ) sona gelindi yarın toplantı var toplantıda temettü onaylandığında kâğıt tavana yapışabilir cuma günüde biraz yükselip kapanışı oralardan yapabilir,90 dan beri kağıdı topluyorlar,belki temettü sonrası açılısı ona göre ayarlıyacak olabilir.y.t.d.
siz hala burdamısınız :28:
neden kağıdı torpillediğimimi düşünüyorsunuz eger bu nu düşünüyorsanız sebebi de şu olmalı ( ben torpilliyorumya kağıt yukarı çıkıyor ve siz temettü sonrası istediğiniz kadar aşağıdan mallanamayacaksınız ) bumudur ? ama benlik bişey yok ,boşuna evhamlanmışsınız,ben sadece grafikçiyim gerisi düşünceden ibarettir kesinliği yoktur.gerçi grafiktede öyledir olay, kesin diye bişey yoktur ama en azından grafiğe göre aldığım noktalar transıt noktalar olup kazançlı çıkmamı sağlar.y.t.d
Kalvin helal olsun,
Söyleye söyleye götürüyosun kağıdı. Yakında kırk yıllık İşyat müdavimleri satıp çıkacak sen kalacaksın burda. :evil:
1.06 gördü ,Temettü açıklandığı gün 1.07 satış girmiştim. yine bugün 1.07 satış girdim.Hayırlısı bakalım.