Çok keskin ithamlar.
Atışmalar
Özel üzerinden atışma olmasın.
Kabak gibi bu forumda olsun.
Apaçık .
Bu işin sonu karakolda bitmesin ama sakın.
Patron yine elini ovusturmaya başladı.
Printable View
Çok keskin ithamlar.
Atışmalar
Özel üzerinden atışma olmasın.
Kabak gibi bu forumda olsun.
Apaçık .
Bu işin sonu karakolda bitmesin ama sakın.
Patron yine elini ovusturmaya başladı.
Ziraatten 40 bin lot alan arkadasa selam olsun.bize boyle yatirimcilar lazim yoksa gözü aşagida simdi cessaret edemez ytd
sayin baddog kapanisa dogru bi guzellik yapta tahtaya sahip cik lutfen...bu acemi spek e birakma...acilisi acemiler kapanisi ustalar yaparmis...şanina şerefine layik olani yap
Sn baddog bence tam tersine almayın endekse satış gelirken dayanamayıp kimler satışa gelecek bir görelim arkadaşları.
Nasılsa zamanı gelince parasını verip hisseyi alıyorsunuz.
Hoş parada malda senin canın ne isterse onu yap.
Son olarak temelsiz teknik olmaz.
Sayin Ayan bunlarin seviyesine inilmez bosverin. Oynanan tamamen tiyatro. oyuncularin icinde hurmet ettiklerimizden birileri bile olabilir. dun birisi mal cikma hareketi falan diyordu. aynen bence de oyle. birileri elinden mal cikarmaya calisiyor, bunun icin de oyunculari sahneye gonderdiler, kendileri calip kendileri oynuyorlar. itiraf da ediyorlar, zurnaci, davulcu...
Ve son olarak saros ve ingilitere merkez bankası arasında başlayıp piyasanın da müdahil olduğu savaşı piyasanın kazandığını hatırlatarak şunu diyorum. Piyasadan hiç kimse spek patron yada ben büyük değilizdir gerçek piyasa oluşmaya başlayınca doğru fiyatın önünde hiç kimse duramaz.
Sn tarlacı oyun falan yok sn baddog uzun zamandır tanırım. Tahtanın durumu ortada istersen gel bir bak beğenirsen işine gelirse satıcı da bulursan almak istersen bur dene şansını dedim.
Kimsenin malını satmasına yardim falan ettiğimiz yok bildiğim kadarıyla da zaten tek yön malı aldi gördüğünüz gibi.
En küçük şüphesi olan spk yazsın işlemler incelensin böylelikle baskıyı yapan birbirine paslayan kimmiş bizde öğreniriz.