Mobilde listede çıkmıyor? Nasıl satın aldınız?
Printable View
Islem yaptiginiz kuruma nitelikli yatirimci beyani vermeniz gerekli 1 milyon uzerinde varligim var seklinde. 1-2 yere imza aliyorlar yanlis hatirlamiyorsam. Sonra fon alis ekraninizda tefasa acik serbest fonlar gozukmeye basliyor.
Nitelikli yatirimci nedir ?
https://www.tacirler.com.tr/SerbestFon/Default.aspx
Banka şubesi telefonu açmadığından sorma gereği duymuştum. Elinize sağlık, teşekkür ederim. :ok:
ZBJ - ZİRAAT PORTFÖY BAŞAK PARA PİYASASI FONU
bu fon sizin ekranlarda var mı?
ziraat bankası yatırım hesabında çıkmıyor?:) :)
serbest fonları almak için ''nitelikli yatırımcı''olmanız gerekli... ''tefasta işlem görüyor''yazması herkesin alabileceği anlam taşımıyor..
nitelikli yatırımcı olmanız için 1 milyon üstü geliriniz varsa müşteri temsilcinizi arayın...mail yoluyla gönderdiği evrakları doldurduktan sonra geri gönderiyorsunuz...sizi herhalde sistemde işaretliyor ya da nitelikli yatırımcı sistemine alıyor...ayrıntısını bilmiyorum...o zaman tefasta alıp satılabilen serbest fonları alıp satabiliyorsunuz...
ben yaptım mı böle bişi...hayır...imzladım gönderdim..ama tefasta serbest fon alıp satmadım..
serbest fon alacaksanız mutlaka fonun izahnamesini okuyun,çalışma saatleri vs vs çok önemli...kolay gelsin....
Var fibada
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.