Ben bir kahve içip geleyim.
Printable View
Ben bir kahve içip geleyim.
Kimi dinneniyo, kimi istirahatte çıkıyor, kimi mola veriyor, kiminin şeysi geliyor! :28:
Bir de Reha GAYA'ya bakın, sarsılmaz, sallanmaz, gecelerin hakimi, öğle güneşinin takipçisi! :bravo:
Cüppeli zibidisi doğru demiş, gençkene işim vardı, yaşlanınca da çişim var derler, bunnar deye! :kahkah:
Antibiyotikçisi, gribi, misafiri, hapçısı, c vitamincisi, düğüncüsü, dernekçisi hep bu başlıkta! :oleyo:
Sofra sahibi ile darbecisini baş başa bırakmayı heeç gözüm kesmedi ya :(
Hani umarım zabah, rahmetli Hasan Mutlucan'ın "... Kolbaşını yandım da kır atı ..." sözleriyle uyanmayız :kahkah:
Neyse ki Enver bey burada :)
Allahtan vakti zamanında kestirmişler de ''SÜNNET'' oldum, bu akşam damnatmayacağım deyeni yok! :seyt:
Tamam.. reha bey gelmiş.. :)
Reha bey mukayyet oldum tükana... :shh:
Müzük neyim goymadı kimsecik.. Seçim yasakları başladı.. müzük neyim yassah dedim.. :whistling:
Siz geldiğinize göre ben yatiim artıkın.. :yahoo:
Enakdar paspasın altında ... :)
paralar gasada.. hesapları topladım.. :rtfm:
Sofrayı da siz toplayın.. :he:
eyi geceler..:wave:
Pazar pazar dükkan kalabalık.. İyi iyi referandum öncesi dükkanda 3-5 hâsılat yapsin, referandum dönüşü dükkanı kaparlar filan belli mı olur . :yes:
az önce isletmecide rüzgar gibi geldi, idare edin demişti onun kadar olamasakta bekledik :yes: dükkanın anahtarini verir az dinlenmeye geçerim :yes: