Guzel ele veriyor... 😁😁😁
Printable View
Guzel ele veriyor... 😁😁😁
Zehirledi resmen...
Keko alış eşiği derken neresidir sence?
vakti gelince ben burada söylerim dostum...ama öğrenmek istiyorsanız geçmiş yorumlarımı okuyun...ama kısaca işlem hacmin en dip yaptığı vakittir...o vakit hissenin düşüş marjı düşer, bir kaç kademe arasında gider gelir yani sıkışır, düşen endeksten etkilenmez veya çok az etkilenir...o vakitler topikte de küfürler başlar...:kahkah:
bu işaretleri aldığınız anda hisseyi alımda risk minimuma yakın olur..borsada 0 risk zaten yoktur...ama minimum risk vardır...
bu akşam almak da yarın belki yarın sabah için bir miktar trade imkanı sunabilir...ama hiç alınmayabilir de malum zarrap mahkemesinin sonuçları bekleniyor ve buda endeks için ciddi bir risktir...ama ben hissesiz uyuyamam diyorsanız o halde bu akşam kapanışta düşünülebilinir...tabi yarın sabah satmak şartı ile...
bu gün çok ilginç bir gün oldu...dünden gerelin çıkacağını söylemiştim bu hisse tam %16 lık bir çıkış yaptı...üstelik sabah %2 de eksideydi...topiğimizi takip edip de gerele gönül vermiş olan ve bize de biraz değer vermiş birisi eğer almış olsaydı bu gün çok güzel bir kazanç sağlamış olacaktı...:kahkah:
Düşen kanal desteği kaçtan geçiyor? Altına indi mi? Şimdi göremiyorum da günlükte bakabilen varsa sevinirim