Bence bu işte bir iş var yabancı 3 aydır yüksekten topladığı malı azar azar azar satıyor sanki tahta sahipleri satmaya zorluyor.
Printable View
Bence bu işte bir iş var yabancı 3 aydır yüksekten topladığı malı azar azar azar satıyor sanki tahta sahipleri satmaya zorluyor.
% 60 Bedelsiz sermaye artımı yapabilirler o zaman piyasadaki kağıt miktarı artar
aracı kurum müdürü olan bir arkadaşım var. bende bilici olduğunu biliyor. geçen onunla görüştük bana şirketin bilanço değerlerinden dolayı bir kaç büyük yatırımcı ile görüştüğünü tetkik ettiklerini söyledi. ama kesin bişey yok. alırlar almazlar bilemem.
ayrıca takas durumunda hep ykb ile şeker tahtayı yönetiyorlardı. yıl sonu bilançosunda ipi ellerinden kaçırdılar. şimdi o ipi yeniden ele geçirmeye çalışabilirler. sanki ykb yavaş yavaş uğraşıyor gibi. ama hızlı biri gelip tahtaya müdahele ederse bunların tahta ile ilişkisi kesilir bizde rahat ederiz.
inşallah kötü niyetlilerden kurtuluruz.
Bu saatten sonra çıksa neye yarar? 2.50 den soluksuz buraya indi. %35 dusus. Hak etse, eşeklik bizde diyeceğim de bunu satıp yerine daha ucuz ve istikrarlı neyi alacağım onu bilemedim.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron kriteri olmasa gentaş iyi ama geçen yükselişte yine sattılar. Ben anlamıyorum arkadaş bu patronlar çok mu aç. 100-200 bin onlar İçin çok büyük para herhalde. Ya da beyinler çok küçük... hedefler daha da küçük
bu kağıtın tepki verme ihitmali var mıdır acep birileri trade etmezse düşüş sürecek gibi duruyor. Çünkü düşük diye alanlar gitmeyince satıyorla .Ayrıca % 5 vergi alınması alınarak torba yasada çıkacak yeniden değerlendirme işi yapılırsa hissemize yarayacak gibi 2010 yılından beri değerlenmeyen taşınmazlar var.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sonunda tahtaya biraz alım alım geldi. Takas paylaşabilirmisin
Ölü kedi sıçraması.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.