bak dahilde işleme belgeside almış bak bak adam olacak bu ha :) 7,7 milyon dolar ihracat çakaaal, 9 aylıkta da göster etkisini
Printable View
bak dahilde işleme belgeside almış bak bak adam olacak bu ha :) 7,7 milyon dolar ihracat çakaaal, 9 aylıkta da göster etkisini
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...160bed5c9d.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
69 a beton mü döküyor yaw
İstersen değerini dörde değil yirmiye katla lakin çok uyuz ve gereksiz bir hissesin ...bekletin var endeks güzel ne duruyorsun buralarda..çok sinirlendim şimdi[emoji36]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mal almak isteyen adam yukarı baskı yapar aşağıyı boşaltır altlara koydukaları yüklü alışlara kimse vermeyeceğine göre burda bir oyun var acaba bunlar burdan gelen alıcılara verip hisseyi aşıyamı salmayı planlıyorlar diye düşünüyorum ki kuvetle muhtemel 2 ci fikrim de hisse çok kıymetli malı kaptırmak istemiyorlar.hangisi olduğunu gün sonunda göreceğiz eğer 1.69 kademesine vururlarsa 1 ci ihtimal geçerli olur ve 1.57 e kadar ineriz bence eğer 1.73 kalkarsa 2 ci ihtimal olur ve 1.80 nin üstüne gider 1.73 kalkarsa alıcıyım yoksa beklemeye devam
Bence mal toplamak gibi bir amacı yok. Yeteri mali toplama dan yola çıkmazdı zaten. KESKINALI dediği gibi temel sağlam teknik çiziliyor sadece. Bugün 1.71 ile kapatıp orta kanal dibi gösterilir. Üst kanalın testi yapılırken (Bence cuma günü) 1.82 görülür. Gidişat bilancoyu 2 nin üstünde karşılayacak gibi. Spek benim yıllardır okuttugum matematik geometri kitaplarının yazaridir ve grafige çok önem veriyor belli.
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bekleyen kazanır ..döksün betonu sağlam kat çıksın sıktı bu rakamlar