garanti %15 mi veriyor nasıl
Printable View
o kadar da şaşılacak bir durum değil, şöyle:
https://www.garanti.com.tr/tr/bireys...nt3=UID2628cef
Arkadaşlar bugün teb den yeni hesap açtım . Marifetli 15 oran verdiler çünkü.. ancak şöyle bir sorun oldu. 20 sayfa en az imzaladım ama toplasanız 10 tane çıktı verdiler. Hatta özellikle imzaladıklarımdan bir tanesi paramın o bankada olduğuna dair kanıt olan hesap defterini kendi isteğimle almadığıma dairdi. Özellikle bunu sordum ve bana ; size vadeli hesap defteri vereceğiz dediler. Eve geldiğimde bu imzaladığım kağıtta yoktu defterde.. evrakların içinde..
İlk defa bi banlada hesap açtım yıllar sonra
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parayi hep eft yapin. Elektronik olarak izi kalsin.
Nakit vermeyin.
Ben yaklasik 20 senedir hesap cuzdani kullanmam, artik unuttum bile nasil gorundugunu.
Subeye de gitmem.
Mt ile whatsapp'den yazisirim.
Kiminle, ne, kac, ne zaman konustugum orada durur.
Emin olmadigimda, hatirlamadigimda girer tekrar okurum.
Masraf komisyon, hiu sifir olacak, valor olmayacak yoksa iliskimiz uzun surmez derim.
Hediye, avantajli kredi karti, lounge girisi v.s gibi seyler istemedigimi en basdan belirtirim, temiz saf, hard core kayitsiz sartsiz, kolay karsilastirilabilen, rekabetci yuksek faiz isterim.
Syg,
Sıkıntı olmaz... Bankacılık sistemindeki banka yazılımları milyon usd değerinde... Sistemde bir hata olsa emin olun sizin banka cüzdanınızı kimse ciddiye almaz.. Banka cüzdanı sadece size verilen bir bilgi....
İster banka cüzdanınız olsun, isterse olmasın...
Banka kayıtlarında ne varsa o'dur, hesabınız....
Telaşe etmenize asla lüzum yoktur...
Bol kazançlar...
Arkadaşlar evrakta ; bankada paranız olduğunu kanıtlar tek delil olan defteri kendi rızamla almıyorum diyordu.
Bankacılıkta bu defter çok ciddi bir durum sanırım..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benzine 18, motorine 15 ve LPG'ye 12 kuruş zam yapıldı.
Syg,