Yanlış oldu . hesabı biliyorum demek istedim
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yanlış oldu . hesabı biliyorum demek istedim
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nominal altında kalmış olması değişik oldu fakat ıhlgm tahtasıyla bı benzerlık olabilirmi açıkcası bu durum dikkatimi çekti ariyetten martı önceden basvurmasına rahmen ıhlgm paldır kulktur daha önce nasıl bölündü onuda anlamadım velasım kelam martının bundan sonra rahatlayacagına ınanıyorum
bence patronlar kimsenin bedelliye katılmasını istemedikleri için 1 in.altinda baskiladilar.baskilamaya da devam.edecekler.eger hisse 1.20 falan olsa herkes bedelliye katılacaktı.patronda elindeki lot sayısını arttırmak için mecbur tahtadan alacaktı.simdi ise garanti fiyat 1 tl den alacak taahhüdü var ve hisse 1 in altinda.bence bundan sonraki aşamada bedelleri sonrası elindeki mali belki 1.50 den belkide 2.50 den servis etme planı vardır.gerci ben 3 den aşağı servis etmez diye düşünüyorum.bakalim zaman neyi gösterecek.benim yazdiklarimla al sat yapmayın.ben uzun vade yatirimciyim.kisa vadede 50 krş da olsa etkilenmiyorum.
En mantikli yorum budur.. ilave olarak sunuda belirtmek lazim orta uzun vadede demekki bu hissede guzel seyler olacak.. normalde bedellide patronlar disardan para girisi olsun ister ama bunlar mali en basta toplamak istiyor.. diger tarftan tahtadan topladiklari ruchanlar ile zaten taahut olarak daha once sirekete koymus olduklari fon karsiligi hisseleri toplayacaklar .. burada onemli nokta orta ve uxun vade sabir yapabilen kazanir
Ytd...
Duygularima tercuman olmussunuz.tebrik ederim.olayi gunluk haftalik bakmayin buyuk resme odaklanin.en basta ifade etmistim.patronun ruchanlari kullanmasini istiyorum diye zaten 1 tl maliyetli olanlara ruchanlar extre hediye gibi birsey yukselirse karina satarsiniz duserse sadece buhar olur bedelliye katilmazsaniz.zaten benim hic olmamisti dersiniz.kaybiniz reel anlamda yoktur..ama yuksek maliyetlilerin beklemekten baska bir caresi yok.borsa gunluk ve haftalik bakilacak yer degildir.son gelen haberi bile fiyatlamadi bilincli olarak 49 yilligina kira torba yasa haberini.sunuda ifade edeyim.bu tahtada ky iyice bunaltmayinca para kazandirmiyorlar.belki adam baskilamayi dahada surdurebilir psikolojisi saglam ve sabirli olanlar kazanir.zararimi baska hissede telafi ederim diyenler hep kaybetmistir.tecrubeyle sabittir.y.t d.
2018/9 ay verilerine kadar bekleyeceğim...arada trade edebilirsem vurgun olur edemezsem de iyi kazanacağıma inaniyorum....